ŠOKANTAN REZ U CRVENOJ ZVEZDI: Stanković četvoricu poslao kući sa Divčibara!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

NEOČEKIVANO

ŠOKANTAN REZ U CRVENOJ ZVEZDI: Stanković četvoricu poslao kući sa Divčibara!

Razlog više ovakvog poteza su brojni fudbaleri poput Veljka Nikolića, Marka Konatara, Strahinje Erakovća i Željka Gavrića, koji su prošli kroz razvojni period u Grafičaru i odličnim partijama zaslužili poziv u prvi tim Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripremni period na Divčibarama. Sutra uveče će ekipa Dejana Stankovića otputovati u Staru Pazovu na završni deo letnjih priprema. U timu neće biti Ilije Babića, Alekse Matića, Stefana Mitrovića i Marka Lazetića koji su se vratili u Beograd.

Pomenuta četvorica dobila su priliku da, pred očima Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika, pokažu i dokažu da su jedni od najtalentovanijih. Međutim, pošto su šestorica fudbalera koji su bili zaraženi korona virusom ozdravili, broj igrača na treningu se automatski povećao pa je doneta odluka da se Zvezdini biseri vrate u Beograd daljim obavezama.

Ilija Babić
Ilija Babić foto: FK Crvena zvezda

Ilija Babić, Aleksa Matić i Stefan Mitrović sledeće sezone provešće na kaljenju u Zvezdinom razvojnom timu Grafičaru. Razlog ovakvog poteza su brojni fudbaleri poput Veljka Nikolića, Marka Konatara, Strahinje Erakovća i Željka Gavrića, koji su prošli kroz razvojni period u Grafičaru i odličnim partijama zaslužili poziv u prvi tim Crvene zvezde.

Takođe, mladi napadač rođen 2004. godine Marko Lazetić, u sezoni koja je ispred nas, nosiće dres omladinske selekcije Crvene zvezde pod trenerskom palicom Marka Neđića. Lazetić je tako vraćen u tim za koji je prošle sezone postigao 12 golova u Kadetskoj ligi Srbije. Talentovani fudbaleri pokazali su na treninzima da su oni sigurna budućnost Crvene zvezde. Videlo se na terenu da su naša deca željna dokazivanja, tako da je na njima da još više rade kako bi ostvarili svoj san, a to je prvi tim Crvene zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.