BOMBA: Krstajić preuzima velikana bivše Jugoslavije?!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

nosi posao

BOMBA: Krstajić preuzima velikana bivše Jugoslavije?!

"Sve je moguće, Borac je veliki izazov"

Objavljeno:

Mladen Krstajić u fotelji predsednika banjalučkog kluba? Vrlo moguće!

Prema saznanima portala "Mondo", Krstajić bi mogao posle povlačenja Vice Zeljkovića, koji će otići na čelo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, preuzeti brigu o banjalučkom Borcu jer je jedan od kandidata za predsednika.

"Sve je moguće, Borac je veliki izazov", glasile su Krstajićeve poruke.

U banjalučkom klubu takođe su ostali "zakopčani", a predsednik Zeljković je potvrdio da će razgovarati sa Krstajićem, ali da još nije rešeno pitanje njegovog naslednika.

"U Borac su dobrodošli svi ljudi sa vizijom, novi predsednik biće osoba koja bude imala najbolji program. Tokom narednih dana razgovaraćemo i sa gospodinom Krstajićem. Trenutno ništa još nije dogovoreno, trudićemo se da novi predsednik bude osoba sa dobrim programom i koja će nastaviti sa onim sto smo započeli", rekao je Zeljković za naš portal.

Podsetimo, Krstajić se nakon povlačenja sa čela semberskog Radnika, najpre predomislio, pa je potom smenjen sa funkcije prvog čoveka kluba iz Bijeljine. Za smenu je okrivio gradonačelnika Miću Mićića, kojeg je okarakterisao kao "margarin koji se u sve meša".

Najavio je čak i ulazak u politiku za ovogodišnje lokalne izbore, ali čini se ipak da ne može bez fudbala.

Iako je rođen u Zenici, Mladen Krstajić u seniorskoj karijeri nikada nije nosio dres timova sa teritorije BiH. Ponikao je u Senti, igrao za Kikindu, a zatim preko Partizana stigao do Nemačke gde je nosio dres Verdera i Šalkea. Penzionisao se u dresu Partizana.

Mladen Krstajić je postao prvi čovek Radnika iz Bijeljine još 2015. godine, a pod njegovim vođstvom je klub stigao do prvog velikog trofeja u istoriji i do jedina dva učešća u Evropi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.