Stanković: Dobro je da su igrači danas mogli da hodaju!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

TRENER ZVEZDE ISKREN

Stanković: Dobro je da su igrači danas mogli da hodaju!

Stao je u zaštitu svojih fudbalera kojima su bile veoma teške noge

Objavljeno:

U prvom kontrolnom susretu u okviru letnjih priprema za narednu sezonu, fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT rezultatom 2:0, a zadovoljan proverom, uprkos očiiglednom umoru kod igrača, bio je Dejan Stanković.

- Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca, a posle toga se vraćamo u Beograd tri dana kasnije. U Staroj Pazovi ćemo provesti pet dana u okviru drugog dela priprema i odigrati prijateljske utakmice 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir - ističe Stanković.

foto: Starsport©

Pozitivna vest za naš klub je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus. Oni su se danas priključili pripremama.

- Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, sad se vraćaju u pogon i krenuli su da rade. Nadam se da ću već 25. jula na toj prijateljskoj utakmici moći da računam na sve fudbalere - podvlači Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.