Da li je on rešenje za štopera Partizana? Ovako bi mogla da izgleda nova odbrana crno-belih!
Foto: Dado Đilas

halo, zlatibor

Da li je on rešenje za štopera Partizana? Ovako bi mogla da izgleda nova odbrana crno-belih!

- Želju su jedno, mogućnosti drugo - ističe Miletić

Objavljeno:

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić je najveća konstanta odbrane crno-belih. Neumroni ratnik Parnog valjka uvek je tu za svoj tim i iz utakmice u utakmicu pokazuje kvalitet, borbenost i želju.

Crno-beli se trenutno nalaze na Zlatiboru, gde se spremaju za novu sezonu. Miletić sa srpske palnine javlja utiske, a bilo je reči i o njemu kao novom štoperu Partizana.

- Želju su jedno, mogućnosti drugo. Otvoren sam za sve opcije, igraču šta struka kaže. Ne moguda se namećem, iako treneri znaju da sam po vokaciji štoper, a da sam poslednje dve sezone prebačen na beka. Ne bi mi bio problem da se vratim unutar odbrane. Mada, nije sve do mene. Da bi se to desilo, možda najpre mora neko da dođe - rekao je Miletić.

Miletić je dobio konkurenciju na desnom boku u vidu Abdulaja Sisea, kome su zlatiborske pripreme test kvaliteta. Popularni Nema ističe da mu je drago što je dobio konkurenciju.

- Primetno je reč o kvalitetnom igraču. Nije tek tako reprezentativac Gvinije. Jedino što ne može toliko da sevidi na treninzima. Vežba je jedno, utakmice nešto sasvim drugo. Zasad su utisci super. Iskren sam i kritičan, rekao bih da je drugačije, ali mogu slobodno da kažem da mi se Sise sviđa. Doduše, nisam dovoljno mogao da ga procenim, morao sam da odradim svoj set vežbi u cilju oporavka od sitne povrede. Kreću i utakmice, videće ga struka na delu - istakao je Miletić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.