NAJTEŽI DAN ZA ZVEZDU NA DIVČIBARIMA: Deki jako upregao svoje igrače!
Trening Zvezde, Foto: Starsport©

jak rad

NAJTEŽI DAN ZA ZVEZDU NA DIVČIBARIMA: Deki jako upregao svoje igrače!

Fudbalere očekuje prva test utakmica protiv ekipe IMT-a koju će odigrati na stadionu u Lajkovcu bez prisustva publike

Objavljeno:

Izabranici Dejana Stankovića danas su oko 18 časova odradili i drugi trening petog dana priprema na Divčibarama koji je kompletirao najnaporniji dan do sada. I pored toga igrači bili su veoma srećni, jer su igrali fudbal na skraćenom terenu, a videli smo i mnoštvo golova.

Trening je počeo laganim zagrevankem i razgibavanjem na centru terena. Čak i u najsitnijim detaljima momci vode strogo računa i posvećeno se ophode svakom zadatku. Usledile su vežbe sa fitnes loptama, uz pomoć koje igrači rade na stabilnosti kao i na snazi.

Zatim su se Zvezdini prvotimci prvo raširili po skraćenom terenu sve u cilju razrade tehničko-taktičkog plana stručnog štaba, da bi kasnije takođe igrali na dva gola, ali samo na jedno. Upijali su momci sve što se od njih tražilo, a taktički trening je prošao veoma uspešno iako je bio fizički najteži do sada.

Tresli su mreže napadači, ali su se i golmani istakli odličnim intervencijama. Igračima se samopouzdanje podiže svakim golom i dobrim potezom, a stručni štab insistira na brzoj kretnji igrača. Zadovoljno su aplaudirali Zvezdini treneri svojim pulenima.

Mnogo puta mogli smo da čujemo - Bravo, ajmo momci, još jače - od šefa stručnog štaba Dejana Stankovića koji na svakom treningu bodri i motiviše svoje momke.

Fudbalere očekuje prva test utakmica protiv ekipe IMT-a koju će odigrati na stadionu u Lajkovcu bez prisustva publike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.