POVREĐEN NEMANJA MILETIĆ: A to nije jedini problem za Partizan na pripremama!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

nije dobro

POVREĐEN NEMANJA MILETIĆ: A to nije jedini problem za Partizan na pripremama!

- Nisam, mislim da ću par dana raditi odvojeno. Nije veliki problem, tetiva se upalila pa ću raditi odvojeno. Kada se gledaju te vežbe koje radim izgledaju smešno, ali daju rezultat

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu na Zlatiboru, ali se već susreću sa prvim problemima.

Nemanja Miletić nije odradio prvi trening sa ekipom zbog problema sa povredom.

- Nisam, mislim da ću par dana raditi odvojeno. Nije veliki problem, tetiva se upalila pa ću raditi odvojeno. Kada se gledaju te vežbe koje radim izgledaju smešno, ali daju rezultat. Dobio sam od trenera vežbe koje radim kako bih ojačao taj pripoj. Ne postoji ništa teže nego kad ste povređeni. Nisam ozbiljno shvatao bol, tako to ide kada ste na pripremama, a kada se bol pojačala tada sam se obratio stručnom štabu i medicinski tim je odlučio da je bolje da prekinem sa treninzima na nekoliko dana - rekao je popularni Nema.

On je kritikovao stanje terena u bazi crno-belih.

- Eto, sad će da bude da se mi žalimo na sve, ali ne samo mi, još nekoliko ekipa koje su na Zlatiboru kažu da nije baš najbolji, ali šta da se radi, videćemo da li ćemo promeniti teren. Stvarno je tvrd teren, ja sam danas radio u patikama i osećam da je tvrd, mogu misliti kako je u kopačkama. Nećemo da se žalimo, videćemo u narednih par dana kakvu će odluku doneti u vezi tih terena - rekao je Miletić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.