MRKELA OTKRIO ŠTA JE SA BASTOSOM I ONAZIJEM: Sportski direktor Zvezde otvoreno o bivšem i sadašnjem igraču Lacija!
Terzić i Mrkela, Foto: Starsport©

SVE JE OBJASNIO

MRKELA OTKRIO ŠTA JE SA BASTOSOM I ONAZIJEM: Sportski direktor Zvezde otvoreno o bivšem i sadašnjem igraču Lacija!

Letnja fudbalska pijaca na srpskoj sceni počinje danas i traje do 5. oktobra

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je kako idu pregovori sa igračima, čiji je dolazak na Marakanu najavljivan prethodnih dana. Tu se pre svega misli na Onazija, Bastosa, Matavža kojima ističe ugovor ovog leta i Miloša Ninkovića iz Sidneja, koji je jedini pod ugovorom sa Australijancima.

Kako je naveo direktor crveno-belih zadužen za sportska pitanja, ni sa jednim od navedenih nije postignut dogovor, dok neki nisu uopšte u planovima trenera Dejana Stankovića.

- Da ne komentarišem sad pojedinačno imena, ali trenutno nemamo u planu da dovodimo bilo koga od njih. U prethodnih godinu dana Crvena zvezda je skautirala 200 igrača, ali Bastos i Miloš Ninković nisu bili među njima. Bastos je kvalitetan defanzivac i Zvezdi bi dobro došao, ali tu mogućnost nismo razmatrali. Imamo četiri štopera na koje računamo i dok su oni u klubu, petog nećemo dovoditi. Ninkovića nismo nikad ni pomenuli - rekao je Mrkela.

foto: Starsport©

Letnja fudbalska pijaca na srpskoj sceni počinje danas i traje do 5. oktobra, pa će čelnici Zvezde imati dovoljno vremena da isprobaju potencijalna pojačanja, pa ih tek onda otkupe od klubova. Do sada su paraf na vernost šampionu Superlige stavili Srđan Spiridonović i povratnik Aleksandar Katai, dok uprava tima sa Marakane pokušava da proda nekog igrača.

- Da bi neko došao, mora neko najpre da ode. Nije vreme za gomilanje igrača, jer je zbog situacije sa koronavirusom neizvesno i kad će početi liga i šta će se sve igrati. Moramo najpre da rasteretimo igrački kadar. Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću da tvrdim da niko neće doći ako ne bude odlazaka, da ne bude posle da sam slagao. Ipak, primarni cilj nam je da nekog prodamo, pa da onda razmišljamo o pojačanjima - istakao je Mrkela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.