IGRAČ PARTIZANA SE ZARAZIO KORONOM NA FINALU KUPA?! Nisam mogao da ustanem iz kreveta!
Foto: Starsport©

imao je sve simptome

IGRAČ PARTIZANA SE ZARAZIO KORONOM NA FINALU KUPA?! Nisam mogao da ustanem iz kreveta!

Posle nekoliko dana je uradio test i bio je pozitivan

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić je preležao koronavirus i vratio se treninzima.

Crnogorski reprezentativac je ostavio težak period iza sebe, a zbog virusa nije bio od početka priprema, međutim, sada je dobio dozvolu da se priključi saigračima i samo se još čeka test na antitela, pa se očekuje da bude u autobusu za Zlatibor u ponedeljak.

Iskusni vezista je u razgovoru za "Pobjedu" preneo svoje iskustvo borbe sa virusom, kao i kada je osetio prve simptome - visoku temperaturu, malaksalost, bol u grudima, zglobovima i mišićima, praćen kašljem.

foto: Starsport©

- Osetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam i nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati Covid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju - rekao je Šćekić za "Pobjedu".

- Posle nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom - dodao je vezista crno-belih.

Mnogi fudbaleri su se, bez obzira na fizičku spremu, daleko teže izborili sa virusom.

foto: Starsport©

- Kod mene nije bio takav slučaj. Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sada radim punim intenzitetom na pripremama Partizana.

Osvrnuo se i na nedavno završenu sezonu u Srbiji.

- Takmičarska godina bez trofeja ne može da bude dobra za Partizan. Kiksirali smo u nekim utakmicama tokom prvenstva, a u polufinalu Kupa smo izbacili večitog rivala. Vjerovali smo u taj trofej, ali nismo uspjeli da slavimo posle penala. Pre toga nismo imali sreće u Ligi Evrope, pogotovo u onom meču u Alkmaru gdje smo ispustili pobedu - istakao je Šćekić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.