TUČA U SVLAČIONICI LACIJA?! Treći uzastopni poraz izazvao haos u ekipi!
Foto: EPA/Claudio Peri

oprostili se od skudeta

TUČA U SVLAČIONICI LACIJA?! Treći uzastopni poraz izazvao haos u ekipi!

Nezadovoljstvo i bes su kulminirali posle trećeg uzastopnog poraza

Objavljeno: 12:17h

Od ekipe koja je pre izbijanja pandemije koronavirusa delovala kao jedina kadra da bi mogla da skine Juventusu krunu u Italiji, Lacio je "propao" od kada se fudbal vratio na Apenine.

U poslednje tri utakmice "nebesko-plavi" su doživeli tri poraza, što je uglavnom posledica "kratke" klupe, odnosno, velikog broja povređenih igrača i neadekvatnih zamena za udarne igle tima.

Zato je, prema pisanju italijanskih medija, posle neuspeha protiv Sasuola u subotu, u svlačionici rimskog kluba došlo do žestoke svađe, pa čak i fizičkog obračuna.

Sukobili su se navodno Frančesko Aćerbi i direktor medicinske službe Ivo Pulčini.

foto: EPA/Claudio Peri

Fudbaler je napao Pulčinija zbog velikog broja povređenih igrača u poslednje vreme, pa je došlo do verbalnog obračuna koji je postao fizički, tako bar navode pojedini mediji.

Međutim, stigla je i reakcija iz Lacija, koji se oglasio ovim povodom putem zvaničnog sajta.

- Želimo da kategorički demantujemo informacije da je posle utakmice sa Sasuolom došlo do sukoba u svlačionici i istaknemo da ovakve vesti nemaju nikakvog osnova - stoji na zvaničnom sajtu Lacija.

U svakom slučaju, "nebesko-plavi" su gotovo izgubili šampionsku titulu, šest kola pre kraja zaostaju sedam bodova za Juventusom.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.