STANKOVIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU O 3 FUDBALERA: Ovo im zauvek može promeniti karijere!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

ima poverenje

STANKOVIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU O 3 FUDBALERA: Ovo im zauvek može promeniti karijere!

Tim Dejana Stankovića je oko 18 časova istrčao na teren hotela "Crni vrh" na Divčibarama pun entuzijazma i oran za rad. Posle klasičnih vežbi zagrevanja i aktivacije, Zvezdine snage krenule su u rad sa loptom

Objavljeno:

Ekipa Crvene zvezde stigla je na Divčibare i u toku poslepodnevnih časova odradila je trening na kom smo mogli da vidimo tri nova lica - fudbalere koji su prethodne sezone beležili sjajne rezultate u omladinskoj i kadetskoj ligi Srbije - Iliju Babića (2002), Stefana Mitrovića (2002) i Marka Lazetića (2004).

Ilija Babić je već krajem sezone trenirao sa prvim timom, dok je ovo prvi put da mladi Mitrović i Lazetić rade sa seniorima. Stefan Mitrović igra na poziciji desnog beka, a Marko Lazetić je napadač.

Tim Dejana Stankovića je oko 18 časova istrčao na teren hotela "Crni vrh" na Divčibarama pun entuzijazma i oran za rad. Posle klasičnih vežbi zagrevanja i aktivacije, Zvezdine snage krenule su u rad sa loptom.

Ono po čemu se popodnevni trening razlikovao od onog u Beogradu jesu upravo pomenuta tri fudbalera koja su naknadno pozvana kako bi radili sa prvim timom Crvene zvezde.

Trener Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, neprestano je hvalio i bodrio svoje momke koji su mu vraćali predanim radom na terenu, dok su golmani radili odvojeno sa italijanskim stručnjakom Pjerluiđi Briviom.

Posle skoro dvosatnog treninga fudbaleri su otišli u hotel kako bi se odmorili, jer ih već sutra očekuju novi izazovi na terenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.