Nazire se kraj Lesterovoj bajci: Marez ne želi da ostane u klubu!
Foto: Reuters

kreće egzodus

Nazire se kraj Lesterovoj bajci: Marez ne želi da ostane u klubu!

Klaudio Ranijeri je na pripremama u Austriji izjavio da će Marez ostati, pa je ova vest koja se pojavila u "Gardijanu" dodatno šokirala navijače, posle odlaska Kantea u Čelsi
Objavljeno:

Rijad Marez više ne želi da bude igrač Lestera. Alžirski fudbaler nije želeo da potpiše novi ugovor sa "lisicama", iako mu je nuđeno 100.000 funti nedeljno, koliko će po novom ugovoru zarađivati i Džejmi Vardi.

Marez je svojim agentima već rekao da mu nađu novu klub, veći klub, pre svega. On cilja Arsenal, ili čak Barselonu, gde je spreman da se bori za mesto u timu, a priča se da je svestan da Lester ne može da parira bogatijim klubovima naredne sezone, čak i da je klub ostao na okupu. Klaudio Ranijeri je na pripremama u Austriji izjavio da će Marez ostati, pa je ova vest koja se pojavila u "Gardijanu" dodatno šokirala navijače, posle odlaska Kantea u Čelsi. Marez je bio nestvarno dobar prošle sezone, u šampionatu je postigao 17 golova i imao 11 asistencija u 37 mečeva i proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.