GRAFIČAR POČEO PRIPREME: Četiri mlada igrača Zvezde priključena "ljubičastima"!
Foto: Printscreen/Youtube/ Zvezda Kids

upalili motore

GRAFIČAR POČEO PRIPREME: Četiri mlada igrača Zvezde priključena "ljubičastima"!

Vicešampion Prve lige Srbije i naredne sezone takmičiće se u istom rangu

Objavljeno:

Razvojni tim Crvene zvezde, Grafičar, počeo je danas pripreme za novu sezonu.

Vicešampion Prve lige Srbije i naredne sezone takmičiće se u istom rangu, a trener Milija Žižić na prvom treningu je imao na raspolaganju 25 igrača, među kojima i nekoliko novih imena iz Crvene zvezde.

Žižić će na raspolaganju imati Iliju Babića i Uroša Blagojevića koji su u završnici ove sezone bili u konkurenciji za prvi tim crveno-belih, a društvo će im praviti i Aleksandar Lukić i Petar Piplica.

foto: FK Crvena zvezda

Prvi trening Grafičara odradili su sledeći igrači: Aleksandar Stanković, Strahinja Savić, Ivan Guteša, Nemanja Stanojević, Aleksandar Lukić, Milomir Čvorić, Nikola Mikić, Matija Mrkela, Matija Gočobija, Aleksandar Todorovski, Stefan Mitrović, Uroš Blagojević, Vladimir Prijović, Nikola Stajić, Ričard Odada, Nemanja Mirosavljević, Stefan Fićović, Filip Vasiljević, Dimitrije Pobulić, Petar Piplica, Stefan Cvetković, Ilija Babić, Uroš Milovanović, Borisav Burmaz i Vanja Panić.

Ekipa će trenirati u Beogradu do 27. jula posle čega je planiran odlazak na Zlatibor gde će tim Milije Žižića odraditi drugi deo pripremnog perioda. Start nove sezone Prve lige Srbije zakazan je za 15. avgust.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.