LIVERPUL JURI REKORDE: Crvenih 127 sekundi, Siti 'petardirao' Njuku, a Vest Hem tone!
Foto: EPA/ Cath Ivill/NMC/Pool

34. KOLO PREMIJER LIGE

LIVERPUL JURI REKORDE: Crvenih 127 sekundi, Siti 'petardirao' Njuku, a Vest Hem tone!

Lagane pobede Crvenih i Građana

Objavljeno:

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras u gostima ekipu Brajtona sa 3:1, u utakmici 34. kola Premijer lige.

Šampioni Engleske su do osmog minuta meča već imali dva gola prednosti, pošto su mrežu Brajtona pogodili Mohamed Salah i Džordan Henderson.

Nakon sedam sati i 47 minuta bez gola na gostovanjima, "crveni" su večeras ta dva pogotka postigli u razmaku od samo 127 sekundi.

Na 2:1 smanjio je Leandro Trosard u poslednjem minutu prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Salah pogotkom u 76. minutu.

Ekipa Jirgena Klopa prva je na tabeli sa 92 boda, dok je Brajton na 15. poziciji sa 36 osvojenih bodova.

Fudbaleri Liverpula u narednom kolu dočekuju Barnli, a Brajton ekipu Mančester sitija.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su ranije danas na svom terenu ekipu Njukasla sa ubedljivih 5:0, u utakmici 34. kola Premijer lige.

Golovima Gabrijela Žezusa u desetom i Rijada Mareza u 21. minutu, Siti je poveo sa 2:0. Autogolom Fernandesa u 58. minutu Siti je stigao do tri gola prednosti, David Silva je pogodio u 65. minutu, a konačan rezultat postavio je Rahim Sterling u 91. minutu.

Siti je upisao 22. pobedu u šampionatu i drugi je na tabeli sa 69 bodova, dok je Njukasl sada na 13. poziciji sa 43 osvojena boda.

Fudbaleri Šefilda pobedili su na svom terenu Vulverhempton sa 1:0 golom Džona Igana u 94. minutu. Vulvsi su šesti na tabeli sa 52 boda, dok je Šefild sada sedmi sa bodom manje.

Barnli je u gostima slavio protiv Vest Hema sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Rodriges u 38. minutu. Barnli je deveti na tabeli sa 49 bodova, dok je Vest Hem na 16. mestu sa 31 bodom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.