ODBIO SAM PARTIZAN ZBOG RADNIČKOG: Bivši igrač crno-belih nije želeo da se vrati u Humsku!
Aksentijević, Mitrović i Jojić, Foto: Saša Pavlić Koky

zvanično

ODBIO SAM PARTIZAN ZBOG RADNIČKOG: Bivši igrač crno-belih nije želeo da se vrati u Humsku!

- U prvom mandatu u Radničkom imao sam odličnu sezonu i nadam se da će sledeća biti još bolja – rekao je Aksentijević.

Objavljeno: 19:13h

Nikola Aksentijević je novi fudbaler niškog Radničkog, objavio je klub sa Čaira.

Kako ističe nekadašnji desni bek Partizana, izabrao je Niš pre crno-belih i veoma se raduje predstojećim izazovima sa novim klubom. Igrao je Aksentijević već za ekipu sa juga Srbije, a došao je iz Napretka, gde je imao soldinu sezonu.

Iskusni fudbaler ističe da se nije dvoumio kada mu je na adresu stigla ponuda Radničkog.

– Ja sam otišao iz Radničkog da bih igrao, jer nisam bio u planovima tadašnjeg trenera. U Napretku sam oživeo svoju karijeru, odigrao sam kvalitetnu sezonu i sada se vraćam pun elana za nove izazove na Čairu. Nisam puno razmišljao kada sam dobio poziv iz Niša. Znam gde dolazim, Radnički je odlično ogranizovan klub na svim nivoima, imam sjajan odnos sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom i ostalim ljudima iz rukovodstva, pa smo se brzo i lako dogovorili. Čvrsto verujem u viziju koju ima Radnički. Imao sam još nekoliko ponuda, između ostalih i od Partizana, ali kada se pojavila opcija povratka u Niš, nisam puno razmišljao. U prvom mandatu u Radničkom imao sam odličnu sezonu i nadam se da će sledeća biti još bolja – rekao je Aksentijević.

foto: Starsport©

U svojoj dosadašnjoj karijeri bivši član mlade reprezentacije Srbije igrao je za Partizan, Teleoptik, OFK Beograd, Radnički iz Kragujevca, Vojvodinu, Vitese, Muskorn i Napredak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.