BOAĆI SE POTUKAO SA SAIGRAČEM NA TRENINGU: Rekao mi je da sam ludi crnac!
Foto: Starsport©

pogrešno je razumeo

BOAĆI SE POTUKAO SA SAIGRAČEM NA TRENINGU: Rekao mi je da sam ludi crnac!

Saigrač je hteo da se našali, ali je napadač iz Gane to shvatio drugačije

Objavljeno:

Ričmond Boaći, napadač Crvene zvezde, ispričao je kako se jednom prilikom potukao na treningu sa saigračem, jer je mislio da ga je ovaj vređao na rasnoj osnovi.

Centarfor iz Gane je bio gost emisije "Indirekt" na Zvezdinoj televiziji i tom prilikom sa voditeljkom Tatjanom Šajković razgovarao o svojoj karijeri, a prisetio se i jednog incidenta sa treninga.

- Potukao sam se na treningu s jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je nešto što mi se nije svidelo. Poručio sam mu "nemoj da me zoveš crnac, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom". Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao "ludi crnac". U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve - ispričao je Boaći.

Iako se priča uveliko da će tokom leta napustiti Marakanu posle prilično razočaravajuće sezone, Boaći kaže da bi voleo da jednog dana dođe do brojke od 200 postignutih golova u Zvezdi.

- Za mene je sjajan osećaj što sam se upisao u istoriju ovako velikog kluba. Povratak iz Kine doneo mi je mnogo povreda, život je sačinjen od uspona i padova. Kad završim karijeru, hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan. Kad bih tako nešto slušao u starosti, to bi bilo moje najveće dostignuće u životu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.