LEGENDA CRVENE ZVEZDE PREUZIMA DINAMO ZAGREB: On je prva opcija posle smene Igora Jovićevića!
Igor Jovićević, Foto: Pritnscreen/Instagram/Al Jazeera Balkans

BOMBA U KOMŠILUKU

LEGENDA CRVENE ZVEZDE PREUZIMA DINAMO ZAGREB: On je prva opcija posle smene Igora Jovićevića!

Uglavnom, u plavom domu se nisu odlučili za brzopleta rešenja, uzeli su dovoljno vremena da sve reše natenane

Objavljeno:

Po informacijama koje stižu iz različitih izvora nakon smene Igora Jovićevića sa klupe Dinama, na Maksimiru nagovaraju Zorana Mamića da opet preuzme tim, kažu da je najlogičnije rešenje..

Praktično nakon prvenstva nema pauze, nema priprema, pa je idealno da ekipu preuzme čovek koji poznaje sastav i kompletnu organizaciju, piše Jutarnji,hr.

Mamić se već pokazao kao uspešan trener Modrih, osvojio je tri prvenstva i dva Kupa. Nakon odlaska iz Dinama, vodio je uspešno i Al-Nasr, Al-Ain i Al-Hilal. U Dinamo se vratio kao sportski direktor, a sada maksimirski čelnici opet žele da ga vide kao trenera.

Maksimir
Maksimir foto: Espreso.co.rs

Spominjalo se da je jedan od kandidata i šef škole Željko Kopić, takođe čovek iz sistema, a neki su spominjali i trenera druge ekipe Gocu Sedloskog. Dakle, to bi značilo da se Dinamo definitivno orijentisao na trenerske usluge ljudi iz svog pogona.

Nakon naprasnog odlaska Bjelice, klupu je preuzeo Jovićević, a sad se opet poseže za proverenim kadrovima iz plavog doma. Makar, neki izvori tvrde da bi na koncu sezone Modri mogli da potegnu i u komšiluk, kod Lokomotive. Goran Tomić je napravio sjajne uspehe s tim klubom, mnogi ga vide kao jako dobro rešenje za vrelu maksimirsku klupu.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki foto: Starsport©

Međutim, najveća maksimirska želja navodno je - Robert Prosinečki! Legendarni fudbaler, miljenik navijača, umetnik s loptom koji je proteklih godina izrastao u vrsnog trenera. Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kajserija, koji je zimus preuzeo u izgubljenoj situaciji, a sada ga je doveo korak do ostanka u ligi. Dinamo je sigurno daleko veći izazov od Kajserija...

Uglavnom, u plavom domu se nisu odlučili za brzopleta rešenja, uzeli su dovoljno vremena da sve reše natenane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.