PARTIZAN JE PRAVI SRPSKI KLUB: Od Kosova, to je naš specijalitet!
Foto: Starsport©

reč predsednika

PARTIZAN JE PRAVI SRPSKI KLUB: Od Kosova, to je naš specijalitet!

Vučelić je imao i više nego zanimljivo obraćanje pred početak priprema za novu sezonu

Objavljeno:

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da je pred crno-belim sezona puna izazova i poželo im da u narednoj godini osvoje šampionsku titulu.

On im se obratio na početku letnjih priprema.

"Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraju nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet. Za utehu, može se reći da smo srpski klub, što je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda i da izneverimo ta olimpijska načela po kojima je važno učestovati. Da ove godine pobedimo, pre svega u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo ove godine izgubili zahvaljući našoj lošoj utakmici", rekao je Vučelić igračima u sportskom centru "Teleoptik".

Vučelić je podsetio i na neke važne utakmice crno-belih iz prošle sezone.

- Pored vas mladih, ovde ima igrača vrhunskog kvaliteta, najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji. Samo kada igrate sa punom koncentracijom, vi ste veliki tim. To ste pokazali na utakmicama protiv Mančester junajteda i AZ Alkmara, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Od sveg srca vam želim uspeh, i vama i nama u narednim takmičenjima. Radovaćemo se svim našim pobedama, strepećemo na svim utakmicama. Imaćemo dobre pripreme, biće tu raznih iskušenja, što se tiče bolesti, korone, čuda oko nas... Molim vas da pazite na svoje zdravlje, to je veoma važno. Čitave naredne sezone, nažalost, neće nas napustiti problemi sa koronom. Biće za vas mnogo iskušenja koja nisu fudbalska, već opšta.

Vučelić se zahvalio na saradnji Milanu Đuričiću, doskorašnjem članu stručnog štaba, a njegovoj zameni Radovanu Ćurčiću, poželo je dobrodošlicu.

Istakao je da će uprava dati sve od sebe i naredne sezone:

- Mi iz uprave ćemo se maksimalno truditi da učinimo ono što je do nas. Molim vas za razumevanje ako nešto nije potaman, to se dešava u životu. Živeo Partizan i napred Partizan - zaključio je Vučelić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.