Baloteli može samo da se okrene i ode posle reči koje mu je uputio Klop! (VIDEO)
Foto: Reuters

pravac kina

Baloteli može samo da se okrene i ode posle reči koje mu je uputio Klop! (VIDEO)

Važio je za jednog od najvećih talenata u Italiji i imao je nekoliko dobrih sezona u Interu, Mančester Sitiju i Milanu, ali su ga nepredvidivo ponašanje, promenljive igre i povrede udaljile sa najveće scene
Objavljeno:

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je Mariju Baloteliju da mora da napusti klub, a jedine preostale opcije italijanskom fudbaleru su Sampdorija, Krotone i odlazak u Kinu.

Ovaj centarfor se vratio u Englesku posle jednogodišnje pozajmice Milanu, tokom koje nije uspeo da povrati karijeru. Prema navodima Dejli mirora, Klop je razgovarao sa Balotelijem i jasno mu objasnio da za njega nema mesta među "crvenima".

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Jedini koji su do sada iskazali interesovanje za njega su Sampdorija i novi član Serije A Krotone, ali mediji navode da postoji šansa da Baloteli zaigra i u kineskoj Super ligi.

- Za mnoge igrače nije trenutak da se priča o transferima, jer bi to moglo da ubije pregovore, ako se kaže da je neko blizu ili slično. Ali, o Mariju mogu da pričam, jer je tu situacija jasna i njemu sam sve rekao. Njegova karijera nije u fazi u kojoj bi trebalo da se bori za jednu od dve pozicije sa četvoricom ili petoricom igrača - rekao je Klop.

Baloteli ima 26 godina. Profesionalnu karijeru počeo je sa 15 godina, a u Seriji A je debitovao sa 17. Važio je za jednog od najvećih talenata u Italiji i imao je nekoliko dobrih sezona u Interu, Mančester Sitiju i Milanu, ali su ga nepredvidivo ponašanje, promenljive igre i povrede udaljile sa najveće scene.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.