BIVŠA ŽENA OPTUŽILA FUDBALERA DA JE PREBIO: Pojavio se snimak na kom se vidi sasvim drugačija priča!
Foto: Printscreen

STRAŠNO!

BIVŠA ŽENA OPTUŽILA FUDBALERA DA JE PREBIO: Pojavio se snimak na kom se vidi sasvim drugačija priča!

I stvarno, na zapisima se jasno može videti da je ona bila ta koja je na njega fizički nasrnula u automobilu, te da je sukob tražila otkako ga je presrela u jednoj podzemnoj garaži u Sao Paulu

Objavljeno:

Eduardo Pereira Rodrigez Dudu, vezista Palmeirasa koji je dosad upisao tri nastupa za brazilsku reprezentaciju, prolazi kroz grozno razdoblje s bivšom suprugom. Naime, Malu Ohana ga je pre desetak dana optužila da ju je premlatio na jednome parkiralištu, međutim, njegovi su advokati sada u javnost pustili snimke s nadzornih kamera koje govore nešto sasvim drugačije, da je upravo on bio žrtva nasilja.

I stvarno, na zapisima se jasno može videti da je ona bila ta koja je na njega fizički nasrnula u automobilu, te da je sukob tražila otkako ga je presrela u jednoj podzemnoj garaži u Sao Paulu.

Istina, Ohana je kasnije preko svoje advokatice poručila da su objavljeni snimci nepotpuni, odnosno da ne prikazuju trenutke kada je on nju udario šakom u glavu i u prsa.

Dudu i Ohana su u nekim srećnijim danima dobili dvoje dece, a veza je otišla u nepovrat kada je otkrila da fudbaler ima vanbračno dete.

Od brazilskih vlasti je zatražila da mu oduzmu pasoš budući da upravo pregovara s jednim katarskim klubom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.