BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UMESTO SAŠE ILIĆA: Marko Perović ima novi posao!
Saša Ilić, Foto: Starsport©

zvanično

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UMESTO SAŠE ILIĆA: Marko Perović ima novi posao!

- U Pančevo sam došao preko zajedničkih prijatelja i dopao mi se program Železničara

Objavljeno:

Novi član Prve lige Srbije Železničar Pančevo ima novog trenera.

Iako se ranije spekulisalo da bi na tu poziciju mogao da dođe Saša Ilić, na kraju je izbog pao na bovišeg igrača Crvene zvezde Marka Perovića.

Radi se čoveku koji je pored crveno-belog nosio dres i Vojvodine, Kremonezea, Vitesea, Sporting Hihona, pa čak i Napolija za koji je upisao 15 nastupa i postigao tri gola. I jedna napomena, on je stariji 12 godina od fudbalera istog imena koji je takođe igrao za Zvezdu.

- U Pančevo sam došao preko zajedničkih prijatelja i dopao mi se program Železničara. Velika šansa i iskušenje za mene. Imam veliki entuzijazam. Radio sam sa Zoranom Milinkovićem u Vojvodini, kasnije u OFK Beogradu, Spartaku i kiparskom Anortozisu, a poslednji klub bio mi je Al-Feiha sa Slavoljubom Muslinom - reko je on.

Direktor Saša Radulović je rekao da je istina da je Saša Ilić bio blizu preuzimanja ekipe.

- Mogu da potvrdim da je bilo kontakata i sa mnom i sa predsednikom kluba (Zoran Naunković, prim. aut.). Naša je ideja bila da trener u novoj sezoni bude Saša Ilić kao veliko ime. Bio je opcija, bili smo blizu dogovora, ali je on odustao zbog nekih privatnih obaveza i drugih planova i nije prihvatio našu ponudu. Ali, Saša je ostavio otvorena vrata za saradnju u budućnosti - rekao je Radulović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.