TERZIĆU U KORONA SOBI DRUŠTVO PRAVI VELIKI PARTIZANOVAC: A tu je i jedan bivši direktor velike firme u Srbiji!
Foto: Starsport©

ne dosađuju se

TERZIĆU U KORONA SOBI DRUŠTVO PRAVI VELIKI PARTIZANOVAC: A tu je i jedan bivši direktor velike firme u Srbiji!

Brzo je prostrujala vest da je posle nekolicine fudbalera crveno-belih virusom zaražen i Terzić

Objavljeno: 21:51h

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, pozitivan je na koronavirus, i na lečenju je u bolnici "Dr Dragiša Mišović". Sa njim u sobi su i Gordan Petrić, bivši fudbaler Partizana i Branko Radujko, nekadašnji generalni direktor Telekoma.

Brzo je prostrujala vest da je posle nekolicine fudbalera crveno-belih virusom zaražen i Terzić, koji je jutros uz jaku upalu pluća primljen na Infketivnu kliniku, a u toku dana je prebačen u bolnicu "Dragiša Mišović".

- Pozitivan sam na Covid-19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jučerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan - rekao je Terzić.

foto: Beta

Generalni direktor Zvezde u sobi je sa nekadašnjim fudbalerom Partizana Gordanom Petrićem i bivšim generalnim direktorom Telekoma Brankom Radujkom.

Vest o oboljevanju Branka Radujka objavila je na društvenim mrežama i njegova supruga Aleksandra Radujko, šefica "New Media team", PR tima Novaka Đokovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.