ŽIVOTNA DRAMA ILIJE PETKOVIĆA: Hitno primljen u bolnicu, obilno krvario!
Foto: Starsport©

nije dobro

ŽIVOTNA DRAMA ILIJE PETKOVIĆA: Hitno primljen u bolnicu, obilno krvario!

Na sve to je pozitivan na koronavirus

Objavljeno:

Bivši selektor naše fudbalske reprezentacije Ilija Petković, nalazi se u teškom stanju nakon što je imao obziljan zdravstveni problem, a uz to je pozitivan i na korona virus i trenutno se nalazi u bolnici, prenosi Telegraf.

Legenda srpskog fudbala, koji je sada predsednik Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, u ponedeljak je hitno primljen u Urgentni centar Kliničkog centra u Beogradu, jer mu je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu.

Kako svako ko uđe u Urgentni centar mora da bude i testiran na korona virus, ispostavilo se i da je Petković pozitivan, te je, nakon što mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru, prebačen u Kovid bolnicu na Bežanijskoj kosi.

Međutim, kako saznajemo, Petković je nakon pucanja dvanaestopalačnog creva obilno iskrvario i njegov imuni sistem je ozbiljno oslabio, te lekari trenutno na njega motre 24 sata.

Kako saznaje Telegraf, nije u životnoj opasnosti, ali situacija nije ni malo naivna, pošto mu je imuni sistem ugrožen, a i spada u rizičnu grupu, pošto ima 74 godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.