SAVO MILOŠEVIĆ NA RADARU PREMIJERLIGAŠA: Otkriveno koji klub iz Engleske pomno prati rad trenera Partizana!
Foto: Starsport©

njegov prijatelj je to rekao

SAVO MILOŠEVIĆ NA RADARU PREMIJERLIGAŠA: Otkriveno koji klub iz Engleske pomno prati rad trenera Partizana!

A nije u pitanju Aston Vila za koju je igrao

Objavljeno:

Navijači Partizana imaće razloga za zabrinutost posle reči Saše Ćurčića koji je javnosti otkrio da je Savo Milošević trener koga prati jedan premijerligaš.

I to upravo klub u kome je Ćurčić ostavio igrački trag i za koji radi kao doživotni ambasador.

Popularni Đani je gostovao u rubrici "Mojih top 11" kod Nebojše Petrovića i uz brojne detalje iz svoje igračke karijere, on se osvrnuo i na svog nekadašnjeg saigrača i velikog prijatelja Sava Miloševića koji je trenutno trener Partizana.

Saša Ćurčić
Saša Ćurčićfoto: Printscreen/Instagram/nebojsa_petrovic_10

- Savo je već dugo vremena na radaru Kristal Palasa. Pojavila se informacija kako ga prati Aston Vila, ali to nije tačno. Istina je samo da ga prati Palas zahvaljujući meni jer sam ga ja preporučio i znam da će Savo napraviti sjajnu karijeru preko, biće odličan trener - rekao je Đani.

Ono što može donekle sigurno da umiri Grobare jeste da je sam Milošević nedavno priznao da do sada nije dobio nijednu ponudu iz inostranstva i da je u potpunosti posvećen poslu u Partizanu.

A što se tiče Ćurčića on je imao svoje viđenje sezone i kvaliteta Umara Sadika, heroja pobede crno-belih u poslednjem Večitom derbiju u Kupu i jednog od najboljih igrača Partizana ove sezone.

- Ja sam imao Sadikov sindrom. Ja gledam njega i tačno vidim šta mu je problem - privatan život. On ima svojih problema i te probleme donosi u šesnaesterac, nema sređenu glavu, isto kao i ja svojevremeno - zaključio je popularni Đani.

Moraće Liverpul još da se strpi da zvanično osvoji titulu, ali želeće da to učini što pre, otud i kvota 1,30 na keca. Pogledajte i sve MOZZART kvote za meč Liverpul – Kristal Palas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.