MILOŠEVIĆ NA SAV GLAS OPLEO PO UEFA ZBOG PROMENE KVALIFIKACIJA: Ovo je katastrofa!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

NIJE ZADOVOLJAN

MILOŠEVIĆ NA SAV GLAS OPLEO PO UEFA ZBOG PROMENE KVALIFIKACIJA: Ovo je katastrofa!

- Ne znam, od kada sam došao u klub, sve gore od goreg se dešavaju stvari po Partizan - istakao je

Objavljeno: 16:48h

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević se uoči duela sa Vojvodinom obratio medijima putem klupske PR službe, ali nikako nije mogao da zaobiđe temu oko toga što je UEFA promenila kvalifikacije, te će se umesto dva meča ovog leta, igrati po jedan.

Prema rečima stratega crno-belih, to je katastrofa za klub iz Humske 1.

- Ne znam, od kada sam došao u klub, sve gore od goreg se dešavaju stvari po Partizan. S obzirom da smo uspeli da zadržimo ekipu na okupu, i da će to da nam bude na neki način prednost, sada imamo ovu odluku koja nam ne ide u prilog. Žreb će odlučivati domaćina, a i to je poznato kakve smo sreće u žrebu. Nikako ne odgovara, ne valja ništa. Katastrofalno, ali šta da kažem. Zbog cele situacije oko pandemije, verovatno su ljudi u UEFA tako procenili. Ali ako nas pitate koliko nam odgovara, nikako. Katastrofalno! - rekao je Milošević.

U slučaju da Partizan osvoji Kup i krene od drugog kola kvalifikacija, startovao bi tek od 17. septembra.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Upitan o samom meču sa Vojvodinom, Savo je bio jasan:

- Teško da možemo išta da sakrijemo kolega i ja jedan od drugog. Dosta puta smo igrali međusobno, velikih iznenađenja ne bi trebalo da bude, možda odluči neki detalj. Ali, kao što rekoh i pre derbiija, mi ćemo se spremiti da ti detalji budu na našoj strani. Kada se igra jedna utakmica, svašta mo že da se desi, ona može da ode u bilo kom smeru. Ako uspemo da predvidimo dobar deo toka meča, bićemo u prednosti - rekao je.

Samo par dana posle superligaškog derbija, vreme je za onaj u finalu Kupa u Nišu.

- Meni je svejedno gde ćemo da igramo, bitno je da ekipa bude spremna. Prošle godine smo imali najtežu moguću situaciju. Igrali smo na Marakani protiv najvećeg rivala, pa se nismo bunili, komentarisali, nego smo pobedili. Tako da nas to gde ćemo igrati ne opterećuje. Gde god da se igra, očekujem da tribine budu pune i da Partizan ima više navijača ov Vojvodine. A, poznato je da je Niš grobarski grad - istakao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.