ZVEZDI PONUĐEN NAPADAČ BOKE JUNIORS: Stankovićev prijatelj Veron mogao bi da odigra ključnu ulogu!
Mateo Retegi, Foto: Profimedia

Interesantna ponuda

ZVEZDI PONUĐEN NAPADAČ BOKE JUNIORS: Stankovićev prijatelj Veron mogao bi da odigra ključnu ulogu!

Crveno-beli nemaju pravo na grešku, pogotovo u angažovanju špica, posle očajne sezone trenutnih napadača

Objavljeno:

Crvena zvezda će u subotu proslavom osvajanja šampionske titule spustiti zavesu na sezonu u kojoj je odbranjen pehar nacionalnog prvaka i igrana opet grupna faza Lige šampiona, ali ipak ostaje gorak ukus zbog loših rezultata u derbijima i uopšteno slabo odigranog prolećnog dela sezone.

Nema sumnje da crveno-bele očekuje rekonstrukcija tima tokom leta, brojni igrači će otići, a uz to neće biti prava na grešku u transferima, posebno kada je reč o stranim igračima, jer prošle sezone nije bilo nijednog pogotka takoreći.

Dejan Stanković je već sastavio spisak prioriteta, a nije tajna da će na Marakani primarni cilj biti dovođenje napadača koji donosi golove, pogotovo što su prethodne sezone špicevi podbacili i pitanje je uopšte da li će i jedan od njih ostati u klubu.

Povodom toga, "Mozzartsport" saznaje da je Zvezdi putem menadžera koji blisko sarađuje sa rukovodstvom kluba sa Marakane ponuđen mladi argentinski napadač Mateo Retegi.

Reč je o detetu Boke juniors koje nije moglo da se izbori za status u konkurenciji Teveza, Zaratea i ostalih, pa je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Estudijantesu, gde se baš i nije nešto pokazao sa 5 golova na 19 mečeva.

Ipak, ono što bi moglo da presudi jesu reči sportskog direktora Estudijantesa Huana Sebastijana Verona da bi otkupio Retegija, ali da nema novca da ispoštuje klauzulu iz ugovora o pozajmici.

Prema tom ugovoru Boka traži 2.000.000 evra za 50% vlasništva nad 21-godišnjim špicem, što je veliki novac i za Zvezdu, ali bi na Marakani najpre ga angažovali na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora, tek da vide kako bi se snašao.

Poznato je i da su Stanković i Veron bili saigrači u Laciju i Interu i da su dobri prijatelji, pa će možda strateg crveno-belih kontaktirati slavnog Argentinca i pitati ga o Retegiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.