Kanga i Katai se istakli u porazu Zvezdinih startera, Orlandić i Babunski briljirali u pobedi rezervista!
Foto: crvenazvezdafk.com

Grof gledao drugopozivce

Kanga i Katai se istakli u porazu Zvezdinih startera, Orlandić i Babunski briljirali u pobedi rezervista!

Crveno-beli su odigrali dva pripremna meča u isto vreme, jedan protiv Pandurija, a drugi protiv Krškog
Objavljeno: 20:15h

Dva tima Crvene zvezde su istovremeno odigrala dve utakmice na pripremama u Sloveniji. U jednoj su se momci za koje se očekuje da budu nosioci tima naredne sezone igrali protiv rumunskog Pandurija, dok su u drugoj "rezervisti" igrali protiv domaćeg Krškog, a rezultat je polovičan

Ekipa predvođena igračima koji bi trebalo da budu starteri poražena je od Rumuna 4:2, dok su momci koji čekaju šansu iz drugog plana pobedili 5:1, a njih je lično gledao trener Miodrag Grof Božović.

Panduri je prvi stigao do prednosti preko Trifua i to već u četvrtom minutu utakmice posle nesporazuma u odbrani crveno-belih.

Trebalo je malo momcima posle toga da se vrate u meč, ali su uspeli da izjednače u samom finišu prvog dela igre preko Kataija koji je solo prodorom promešao odbranu Pandurija i preciznim udarcem zatresao mrežu.

U prvih 45 minuta na tom meču se istakao i novajlika Gelor Kanga koji je pokazao da će biti glavna pokretačka poluga na sredini terena, a poseban utisak je ostavio njegov širok radijus kretanja.

Odmah na startu drugog poluvremena usledio je novi šok za srpski tim, pošto je Aleksandar Luković napravio penal koji je materijalizovao Pleaska, ali nije prošlo ni deset minuta, a crveno-beli su stigli do izjednačenja pošto se Luković iskupio za grešku sjajnim šutem iz slobodnog udarca.

Prkalabu je sjajno izbegao ofsajd zamku odbrane Zvezde i ponovo doneo prednost svom timu, a konačan rezultat postavio je isti igrač u 87. minutu, iako prethodno crveno-beli nisu iskoristili nekoliko dobrih šansi.

Što se tiče drugog meča, tamo je sve bilo rešeno već u posle dvadesetak minuta, kada su "rezervisti" od u samo četiri minuta postigli tri gola. briljirali su Babunski i Orlandić, prvi je načeo slovenačkog niželigaša, a onda asistirao crnogorskom napadaču za naredna dva gola.

Do kraja poluvremena je bilo 5:0 pošto je Orlandić uspeo da u 38. minutu posle centaršuta Petkovića dođe do het-trika, a onda u poslednjem minutu mladi Joveljić pogađa mrežu posle kornera Plavšića.

U nastavku utakmice krško je samo uspeo da postigne počasni pogodak, dok su se crveno-beli zaustavili na koti od pet golova.

Crvena zvezda - Panduri 2:4

Postava: Kahriman, Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez (Ristić), Donald, Kanga, Avramovski (Poletanović), Katai, Srnić (Ruiz), Vijeira (Sikimić).

Crvena zvezda - Krško 5:1

Postava: Supić, Petković (Parker), Rendulić, Mičel, Milošević (Anđelković), Račić (Ilić), Babunski, Andrija Luković, Plavšić, Joveljić i Orlandić (Vučićević).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.