TANDEM SRBA ZA POVRATAK STAROG ŠAMPIONSKOG SJAJA MILANU: Rosoneri hoće i Jovića i još jednog reprezentativca Srbije
Srpski reprezentativac će biti ovog leta na ceni, Foto: Starsport©

Spremili su i ponudu

TANDEM SRBA ZA POVRATAK STAROG ŠAMPIONSKOG SJAJA MILANU: Rosoneri hoće i Jovića i još jednog reprezentativca Srbije

Međutim, da li će njihova ponuda odgovarati njegovom klubu koji zna koliko on vredi

Objavljeno:

Nekadašnji velikan već godinama "ne može da se sastavi", a u Milanu kao spas kluba vide Srbe, tačnije dvojicu, na kojima bi izgradili temelje nove ekipe koja bi povratila sedmostrukom šampionu Evrope stari sjaj koji je izgledao u prethodnih 10 godina.

Dugo se već priča i najavljuje transfer Luke Jovića iz Reala u tabor "rosonera", ali taj klub osim u napadu, želi Srbina i u srcu odbrane.

"Tutosport" javlja da je na meti milanskog kluba naš Nikola Milenković za koga se očekuje da bi već tokom leta mogao da napusti Fiorentinu posle fantastičnih igara u prethodne dve i po godine.

Nikola Milenković je izuzetno cenjen štoper u Italiji
Nikola Milenković je izuzetno cenjen štoper u Italijifoto: AP

Uprava Milana ima ideju da kolegama iz "viole" ponudu razmenu igrača i da u suprotnom smeru pošalje Lukasa Paketu, a da zauzvrat dobije srpskog reprezentativca.

Predsednik Fjorentine, Roko Komiso, ne odbija da sasluša zainteresovane strane, a trenutno traži 35 miliona evra da bi se odrekao Milinkovićevih usluga, piše Tutosport.

Milan je Paketu platio Flamengu 38 miliona evra, ali on se nije pokazao na "San Siru" tako da mu je sigurno sada i cena pala, dok s druge strane srpskom reprezentativcu konstantno raste, tim pre što je sve više zainteresovanih klubova za njega a najčešće se pominju Juventus, Atletiko Madrid i Mančester junajted.

Paketa je bio želja Fiorentine još dok je igrao u Brazilu, ali on se opredelio tada za "rosonere", međutim, sada bi možda u Firenci pristali da ga uzmu, ali bi sigurno u razmeni za Milenkovića tražili i dodatni novac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.