Tri Vengerove želje od po 50 miliona evra! Ko će stići u Arsenal? (VIDEO)
Foto: Reuters

odrešiće kesu

Tri Vengerove želje od po 50 miliona evra! Ko će stići u Arsenal? (VIDEO)

Sve u svemu, videćemo šta će biti, ali Venger mora brzo da reaguje kako bi neki od nosilaca igre produžili ugovor. Konkretno govorimo o Aleksisu Sančezu i Mesutu Ozilu
Objavljeno:

Arsenalu se baš žuri da pronađe napadača, a Arsen Vengere je odredio tri imena koja želi. Videćemo ko će stići na Emirate.

Prva želja je Alvaro Morata, ali Florentino Perez se i dalje nećka da li da proda sjajnog napadač. Navodno su Arsenal i Morata već dogovorili uslove, ali se čeka amin prvog čoveka "kraljevskog kluba".

Drugo ime na listi želja jeste Romelu Lukaku, koji je takođe dogovorio uslove sa "tobdžijama", ali se čeka amin Evertona, koji ne želi tek tako da proda svog najboljeg igrača.

Navodna cena Belgijanca je između 50 i 60 miliona evra.

Treći fudbaler koga želi Arsen Venger jeste igrač Liona Aleksander Lakazet, Francuzi su odbili ponudu Vest Hema od 37 miliona evra, traže više., a priča se da je Arsenal spreman da ponudi između 40 i 50 miliona za sjajnog igrača.

Sve u svemu, videćemo šta će biti, ali Venger mora brzo da reaguje kako bi neki od nosilaca igre produžili ugovor. Konkretno govorimo o Aleksisu Sančezu i Mesutu Ozilu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.