Partizan dominira u Poljskoj! Nova tri komada za mirnu glavu Ivana Tomića! (VIDEO)
Foto: partizan.rs

dobra igra crno-belih

Partizan dominira u Poljskoj! Nova tri komada za mirnu glavu Ivana Tomića! (VIDEO)

Ako su teško razvijali napade i teško ulazili u šanse onda bi stručni štab srpskog osvajača kupa morao da bude zadovoljan realizacijom
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nastavljaju da pružaju strašne partije na pripremama u Poljskoj. Crno-beli su ostvarili novi trijumf i to veoma ubedljiv. Savaladan je Lehija iz Gdanjska rezultatom 3:0.

Ako su teško razvijali napade i teško ulazili u šanse onda bi stručni štab srpskog osvajača kupa morao da bude zadovoljan realizacijom, pošto su maltene sve prilike pretvorene u pogotke Gregora Balažica i Valerija Božinova u prvom, te Dušana Vlahovića u drugom delu.

Partizan je, bez pomoći rovitog Nikole Đurđića, igrao u formaciji 4-2-3-1, koristeći Valerija Božinova na mestu centarfora, dok su Marko Janković i Nemanja Mihajlović sa boka i Miroslav Radović u centrali imali zadatak da pripreme šanse i stvore višak za svoj tim.

S obzirom da je Lehija igrala tvrdo i u prvih 20-25 minuta bila bolji rival, tako nešto nije bilo moguće, između ostalog i zbog činjenice da je poljski sastav, za koji brani Vanja Milinković Savić, a u vezi igraju Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević, bio opasniji u tom delu igre.

Vođstvo je stimulativno delovalo na igrače Partizana, koji su od tog trenutka delovali agresivnije, uspevali da povežu linije time i demonstriraju igru kraktih pasova, pa je Marko Janković, inače, zapažen po desnoj strani, proturio loptu do Valerija Božinova, a bugarski napadač drugim golom na pripremama pokazao da ulazi u formu.

(Espreso.co.rs/Izvor: Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.