NIJE SE DUGO ČEKALO NA REAKCIJU HRVATA POSLE PANTIĆEVOG ODRICANJA OD ZVEZDE: Jedne scene posebno su se prisetili...
Milojko Pantić, Foto: Sonja Spasić

ODMAH SE OGLASILI

NIJE SE DUGO ČEKALO NA REAKCIJU HRVATA POSLE PANTIĆEVOG ODRICANJA OD ZVEZDE: Jedne scene posebno su se prisetili...

Prvi u regionu, posle srpskih medija, preneo je hrvatski portal Večernji.hr

Objavljeno:

Hrvatski mediji odmah su počeli da prenose vest kako se poznati sportski novinar Milojko Pantić odrekao svog voljenog kluba Crvene zvezde, jer su čelnici istog sa ponosom dodelili dres Kapetanu Draganu.

Naime, Milojko Pantić je objavio video uz naziv "Zbogom Zvezdo zauvek" i u emotivnom obraćanju u emisiji "Sportska galaksija" poručio sledeće:

- Na kraju slika koja praktično pokazuje kako je srpski fudbal probio dno dna. Počasni predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kapetanu Draganu, koji se posle 13,5 godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji pre dva meseca vratio u Srbiju… Samo par dan pre ovog vašeg sramnog čina, on je izjavio da su ubice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubice budu oslobođene. Zabela nije daleko, odnesite dresove i toj dvojici, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko MItić!? Srpskije i patriotskije zvuči – ‘Stadion Kapetana Dragana’. Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu

Milojko i Kapetan Dragan
Milojko i Kapetan Dragan foto: RINA, Dado Đilas

Prvi u regionu, posle srpskih medija, vest je preneo hrvatski portal Večernji.hr.

Novinar tog portala prvo je naveo celu izjavu poznatog komentatora, a onda na kraju teksta napisao da je Pantić disao za klub sa Marakane i prisetio se čuvene anegdote sa meča Partizan - Crvena zvezda kada je u prenosu rekao: "Izlaze igrači Partizana, a evo i naših!".

Dakle, Milojkove reči zazvonile su i u regionu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.