Delije, stigao je i ne zove se onako kako su svi mislili, ali će biti bolji nego ikad! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@sdcrvenazvezda

Dočekali su ga

Delije, stigao je i ne zove se onako kako su svi mislili, ali će biti bolji nego ikad! (FOTO) (VIDEO)

Gabonac je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom
Objavljeno:

Dugoočekivano pojačanje Crvene zvezde konačno je stiglo na Marakanu! Gelor Konga (sam je rekao da se tako izgovara njegovo prezime, a ne Kanga) potpisao je dvogodišnji ugovor i predstavljen je kao novi igrač kluba.

Gabonac sa sjajnim pedigreom iz Rusije, gde je ostavio pečat igrajući za Rostov, uzeo je dres sa brojem 8, koji je prošle sezone nosio Marko Grujić, upravo koga bi i trebalo da zameni na sredini terena.

- Ovo je važan trenutak, jer je Zvezda veliki klub. Posebno mi je drago što ću ponovo raditi sa trenerom Božovićem, sa kojim sam sarađivao u Rostovu i osvojio Kup. Poznajem i nekoliko igrača i verujem da će mi oni pomoći da se lakše uklopim - rekao je Konga.

Bilo je svakakvih informacija o njegovom dolasku, a u jednom trenutku se učinilo da će izabrati Rubin ili Lans pre crveno-belih.

- Znam da je Zvezda prošle godine osvojila titulu sa rekordnom razlikom, ali sada želim da odemo korak dalje, a tu mislim na kvalifikacije za evropske kupove. Navijači mogu da budu sigurni da sam spreman da uradim sve što mogu za klub.Gladan sam trofeja i uspeha u Evropi - poručio je Konga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.