PORAZ OD SPARTAKA NAS JE RAZBUDIO: Protiv Zvezde mi imamo prednost! Neće nas zaustaviti ni Degenek, ni Milunović!
Bojan Matić o predstojećem derbiju, Foto: Starsport©

Sanja o golu u derbiju

PORAZ OD SPARTAKA NAS JE RAZBUDIO: Protiv Zvezde mi imamo prednost! Neće nas zaustaviti ni Degenek, ni Milunović!

Napadač crno-belih je optimista pred okršaj u Kupu

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Bojan Matić rekao je da smatra da njegova ekipa ima prednost u odnosu na Crvenu zvezdu i da sanja gol protiv "večitog" rivala.

- Igraćemo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama - rekao je Matić za sajt kluba.

Partizan i Zvezda će u sredu na stadionu u Humskoj igrati polufinaleKupa Srbije.

- Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom. Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak - kazao je Matić.

On je naveo da se nada da neće biti produžetaka i penala.

- Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje - naveo je napadač crno-belih.

Bojan Matić je rekao da od detinjstva mašta o golu u "večitom" derbiju i proslavljanju pogotka pred navijačima na južnoj tribini, uz reči da bi mu to bio "najdraži u karijeri".

Matić je istakao da poraz od Spartaka može samo da "razbudi" Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.