Le Talek zna kako da Zvezda spreči odlazak najboljih igrača iz kluba! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ima rešenje

Le Talek zna kako da Zvezda spreči odlazak najboljih igrača iz kluba! (VIDEO)

Le Talek, koji je među crveno-bele stigao u januaru iz ruske Mordovije, istakao je da želi da ostane
Objavljeno:

Kako je rekao, u Zvezdu je došao zbog Lige šampiona, ali da se plasman u to takmičenje ne desi, bio bi zadovoljan i Ligom Evropa.

- Želim da igram Ligu šampiona. Ali, za klub bi bilo dobro i da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa. Bio bih razočaran u tom slučaju, ali bolje i Liga Evropa nego ništa, tako da je okej - rekao je Le Talek.

On je naveo da je ekipi potrebna i sreća na žrebu, ali da je neminovno da se susretne sa dobrim evropskim klubovima, koje mora da pobedi ako želi plasman u grupnu fazu.

- Veliki smo tim, imamo mnogo dobrih igrača, treniramo jako i imamo šanse - rekao je Le Talek i dodao da mu se mnogo sviđa Zvezda kao klub.

- Sviđa mi se ovaj klub, a igrao sam u mnogo njih. Atmosfera je veoma dobra, imamo odličnog trenera, najbolje navijače. Lepo mi je ovde i želim da ostanem - dodao je nekadašnji igrač Borusije Dortmund, koji je preko Ukrajine i Rusije stigao u Crvenu zvezdu.

Kako je rekao, posebno ga motiviše pun stadion i upravo to je jedan od razloga zašto želi da se plasira u Ligu šampiona, jer evropsko takmičenje i donosi pune tribine, a takva atmosfera mu i više prija.

Le Talek je dodao da je u dobro vreme stigao u srpski klub, pošto ga je u njemu čekao saigrač iz Mordovije Mičel Donald.

- Mičel mi je mnogo pričao o klubu, tako da sam sve znao pre nego što sam došao. Desilo se sve što mi je rekao. Sviđa mi se klub, odličan je, a posebno navijači - dodao je on. U Zvezdi im se ovog leta pridružio i štoper Tomas Fibel, na čijem su dovođenju njih dvojica posebno insistirali.

- Dobro ga poznajem, igrali smo zajedno. On je dobar igrač, veoma jak. Takvi igrači su vam potrebni za Evropu. On je neko ko će pomoći - rekao je Le Talek i dodao da o ostalim pojačanjima ne može da govori jer ih još nije dobro upoznao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.