SKANDAL EPSKIH RAZMERA U HRVATSKOJ: Sramotna VAR krađa, iz 2 u 1, 13 minuta nadoknade, čist penal poništen!
Skandal sa VAR tehnologijom, Foto: Printscreen/Twitter

OVO NEMA NIGDE...

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U HRVATSKOJ: Sramotna VAR krađa, iz 2 u 1, 13 minuta nadoknade, čist penal poništen!

Kako samo ove sudije, posebno u VAR sobi, nije sramota?

Objavljeno: 12:58h

Utakmica između Hajduka iz Splita i Intera iz Zaprešića u 1. HNL podigla je ogromnu prašinu zbog skandaloznih sudijskih odluka. Iako se kod njih koristi i VAR, to očigledno ne znači da neće biti propusta i potencijalnog nameštanja mečeva.

U prvoj utakmici HNL lige posle pauze zbog pandemije koronavirusa, ekipa Hajduka slavila je 2:1 iako je na poluvremenu gubila.

Meč je obeležilo nekoliko sramotnih odluka arbitara, a što je još skandaloznije, na štetu ekipe Intera koja se nalazi na poslednjem mestu tabele, a poražena je golom u 97. minutu. Ključni detalj utakmice desio se u 55. kada je arbitar odlučio da ponovi penal Splićanima. Golman Intera ga je odbranio, ali je linijski sudija iz samo njemu (verovatno i potencijalnom poslodavcu iz senke) znanog razloga signalizirao da je Matković ranije izašao sa gol-linije i zbog toga je usledio novi jedaneasterac.

Inače, do izvođenja penala čekalo se pet minuta jer arbitri nisu mogli da procene da li je lopta izašla u gol-aut prilikom centaršuta Juranovića.

Sumnjivo je bilo i igranje rukom Solda zbog čega je i dosuđen penal. Glavni arbitar Lovrić pokazao je na belu tačku, a igraču Intera pokazao je crveni karton. Posle ponovljenog penala Hajduk je stigao do izjednačenja, a potom u 97. minutu i do pobede.

Opet je morao VAR da se konsultuje jer je u duelu fudbaler Hajduka oborio igrača Intera. Lovrić je smatrao da je sve čisto i Splićani su došli do pobede.

Skandalozno, nema šta...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.