MILOŠEVIĆ PRED SPARTAK NAJAVIO PROMENE U TIMU: Neke igrače je ribao, ali je zato na sva usta pohvalio Asana!
Savo Milošević, Foto: FK Partizan

TRENER CRNO-BELIH IMA REČ

MILOŠEVIĆ PRED SPARTAK NAJAVIO PROMENE U TIMU: Neke igrače je ribao, ali je zato na sva usta pohvalio Asana!

Rekao je svoje pred meč Superlige u Subotici

Objavljeno: 13:47h

Trener fudbalera Partizana oglasio se pred utakmicu u Subotici koja je na programu ove subote od 16.30.

- Za nas je ovo bitan meč. Eventualnom pobedom bismo došli na korak da obezbedimo drugo mesto i to bi nam pomoglo da se posle fokusiramo samo na kup. Svi smo u dobrom stanju, nema problema sa povredama, i Suma je u kombinaciji za meč. Očekujem 4,5 promena u timu odnosu na duel sa Radnikom u Surdulici - rekao je Milošević.

Partizan je u ovoj sezoni dva puta pobedio Spartak sa po 4:0, ali to ne zavarava stratega Beograđana.

- Uspevali smo da izađemo na kraj relativno lako sa njima, ali moramo da budemo obazrivi. Imaju zavidan kvalitet i moramo da ih poštujemo. Ako se malo opustimo imaćemo problem. Apelujem da moraju da drže koncentraciju svih 90 minuta.

Posle trijumfa u Kupu nad Radnikom u sredu, Milošević je javno kritikovao pristup određenog broja igrača.

- Razgovaram konstantno sa igračima i individualno, ali o toj temi neću da pričam na ovaj način. To će se rešavati u okviru porodice, ne u javnosti - zaključio je Milošević.

Upitan je Savo Milošević i o Takumi Asanu i da li je eventualno trebalo da mu se objašnjava zašto je nastao prekid u Surdulici.

- Takuma ne postavlja nikakva pitanja, uvek odgovara na naša pitanja i uvek je to klimanjem glava. Što se tiče našeg fudbala nisam video većeg profesionalca kao što je on i to mora da se vrati. On radi svaki dan, prvi dolazi na trening, poslednji odlazi sa treninga, za vreme korone je svaki dan radio intenzivno, kada smo dobili mogućnost da treniramo na Teleoptiku radio je fenomenalno, imao je problema sa adaptacijom, ali u poslednje vreme se dosta smeje, to je znak da se adaptirao i na ekipu, jer je i on bio u teškoj situaciji pre Partizana kao i Sadik.

Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto sa 61 bodom, dok je Spartak sedmi sa 40.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.