IZ JAVORA U PARTIZAN: Novi fudbaler stigao u Humsku!
Foto: Starsport©

prospekt za budućnost

IZ JAVORA U PARTIZAN: Novi fudbaler stigao u Humsku!

Dosadašnji fudbaler Javora, Luka Borović, napustio je klub iz Ivanjice koji je potvrdio da će ovaj fudbaler karijeru nastaviti da gradi u Partizanu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana spremaju se za meč četvrtfinala Kupa Srbije u Surdulici, a uoči ovog duela stigla je informacija da je talentovani fudbaler potpisao za crno-bele.

Dosadašnji fudbaler Javora, Luka Borović, napustio je klub iz Ivanjice koji je potvrdio da će ovaj fudbaler karijeru nastaviti da gradi u Partizanu.

- Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno! - objavio je Javor na svom instagram profilu.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.