TRENERU INĐIJE JE ZADOVOLJSTVO ŠTO IGRA U KUPU PROTIV ZVEZDE: Želimo da stvorimo novu istoriju kluba!
Aleksandar Janjić, Foto: Starsport©

ČEKA NAS INTERESANTAN MEČ

TRENERU INĐIJE JE ZADOVOLJSTVO ŠTO IGRA U KUPU PROTIV ZVEZDE: Želimo da stvorimo novu istoriju kluba!

Fudbaleri Inđije u utorak dočekuju Crvenu zvezdu u četvrfinalu Kupa Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Inđije Aleksandar Janjić rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču četvrtfinala Kupa Srbije, ali je i istakao da će njegov tim dati sve od sebe da ispiše "novu istoriju kluba".

- Nama je zadovoljstvo što nam dolazi takav protivnik u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ovo je treći put da igramo ove sezone protiv Zvezde i takve utakmice su i za klub, ali i za igrače veoma značajne. Na takvoj utakmici vrlo malo može da se izgubi. Uglavnom može da se dobije - rekao je Janjić, prenosi klub.

Fudbaleri Inđije sutra dočekuju Crvenu zvezdu u četvrfinalu Kupa Srbije.

- Zvezda je veliki favorit, a mi opet imamo svoju želju i neke svoje planove kako bismo mogli da im zakomplikujemo to što su oni favoriti... Da pokušamo da sebi stvorimo novu istoriju kluba, nešto što bi zaista ušlo u anale, a to je taj plasman u polufinale - rekao je Janjić.

- Naravno, pred nama je Zvezda, šampion. Biće veoma teško, ali siguran sam da se nećemo odreći unapred te borbe za prolazak dalje - dodao je on.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Starsport©

Kapiten Inđije Brana Ilić naveo je da je utakmica protiv Zvezde - meč sezone za njegov tim.

- Posle svih dešavanja koja su nas zatekla u predhodnih par meseci, sigurno jedna lepa stvar za nas. Posle istorijskog i našeg uspeha, opstanka u ligi dve godine zaredom, utakmica dolazi u pravo vreme. Za nas je to utakmica sezone - rekao je Ilić.

On je dodao da će Indija dati sve od sebe da odigra što bolje.

- Normalno, znamo s kim igramo. Zvezda je favorit, ali siguran sam da imamo svoju šansu jer smo sve utakmice u ovoj sezoni sa njima odigrali jako dobro. Tako da imamo našu šansu, nju ćemo tražiti i nadam se dobrom rezultatu po nas - istakao je Ilić.

Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu u Indjiji od 17.00, uz ograničeno prisustvo gledalaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.