IVANIĆ ZABLISTAO, PA ODUŠEVIO DELIJE: Znamo šta želimo, a to je dupla kruna!
Foto: Starsport©

namestio glavu

IVANIĆ ZABLISTAO, PA ODUŠEVIO DELIJE: Znamo šta želimo, a to je dupla kruna!

I pored pet lopti u mreži „građevinara“ Ivanić smatra da još ima mnogo prostora za napredak

Objavljeno:

Mirko Ivanić je na utakmici sa Radom nastavio tamo gde je stao pre pauze.

Neposredno pred prekid šampionata bio je strelac protiv Napretka, a na Banjici je postigao prvi gol na meču i trasirao je crveno-belima put ka odbrani titule.

– To su mi jedina dva pogotka u prvenstvu, ali zanimljivo zvuči ta činjenica da je mojim golom prekinuta, pa potom nastavljena sezona. Raduje me uvek kada sam u funkciji tima, tako da sam zaista srećan što smo ubedljivo pobedili Rad i što smo i matematički obezbedili šampionsku titulu. Ponosan sam zbog toga što sam deo ove ekipe. Pohvalio bih i navijače koji su nas prijatno iznenadili dočekom, zaista smo lepo slavili sa njima, rekao je Ivanić za klupski sajt.

I pored pet lopti u mreži „građevinara“ Ivanić smatra da još ima mnogo prostora za napredak.

– S obzirom na to da se dugo nismo nadmetali u utakmicama koje imaju rezultatski značaj, bili smo dobri protiv Rada. Trenirali smo par nedelja, igrali protiv omladinaca i Grafičara, praktično porodične utakmice, a tek ovo protiv ekipe sa Banjice je bilo ono pravo. Ima mnogo prostora za napredak, verujem da ćemo u narednim mečevima biti još bolji.

foto: Starsport©

Cilj Crvene zvezde je dupla kruna, a već u utorak prva naredna prepreka u četvrtfinalu Kupa Srbije biće Inđija.

– Nama je cilj dupla kruna. Vredno radimo i spremamo se za to, tako da nema opuštanja, što se može videti i po tome da smo već sutradan posle meča sa Radom imali trening. Znamo naše ciljeve i prioritete, važno je da imamo dobar oporavak, jer igramo utakmice na svaka tri dana. Tek kada osvojimo kup, onda ćemo to da proslavimo kako dolikuje, do tada, još uvek su nam glave nameštene tako da nismo ostvarili sve zacrtano. Kup se igra po sistemu eliminacije i vrlo je važno biti fokusiran tokom meča, jer nema popravnog. Poštujemo Inđiju, pokazali su da su nezgodna ekipa, uspeli su da izvuku remi protiv nas, ali znamo šta želimo, zaključio je bivši crnogorski reprezentativac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.