SPREMA SE NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Štrajk zbog neisplaćenog novca - umešani Rajković i Pešić!
Foto: Saša Pavlić Koky

ništa novo

SPREMA SE NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Štrajk zbog neisplaćenog novca - umešani Rajković i Pešić!

Naime, bivši igrači ovog kluba su 28. maja poslali pismo na adresu grada Jagodina u kom traže da im se mirnim putem isplate sva dugovanja koje fudbalski klub ima prema njima

Objavljeno:

Nakon igrača Borca iz Čačka koji su nedavno zapretili neviđenim štrajkom ako im se ne imire dugovanja, i nekadašnji igrači Jagodine spremaju se na istu meru ukoliko njihovi uslovi ne budu ispunjeni.

Naime, bivši igrači ovog kluba su 28. maja poslali pismo na adresu grada Jagodina u kom traže da im se mirnim putem isplate sva dugovanja koje fudbalski klub ima prema njima.

- FK Jagodina bio je finansiran u najvećoj meri iz gradskog budžeta, predstavnici grada bili su u upravljačkom telu kluba, a odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, nama i našim porodicama naneta je velika šteta - navodi se u saopštenju i dodaje:

foto: Beta/Mlađan Ivanović

- Grad Jagodina smatramo najodgovornijim za to što smo kao bivši igrači FK Jagodina izigrani i zbog stvaranja fantomskog kluba FK Jagodina Tabane koji je planski pravljen sa namerom da nam se napravi šteta, iako smo naš posao radili pošteno, sa uspehom i preživeli smo sa svojim porodicama težak period u klubu i životu.

Klub koji je svojevremeno osvojio Kup Srbije i igrao Evropu prebačen je u amaterski rang 2018. godine.

- FK Jagodina se takmiči u petoj ligi i formalno i dalje posluje, a razlog nevedenog su prihodi koje FK Jagodina ostvaruje po više osnova od bivših igrača, Predraga Rajkovića, Aleksandra Pešića itd… a tokovi novca nam nisu poznati. Ako grad Jagodina ne bude ispoštovao naš zahtev, ne pozovu nas na dogovor i ne ponude rešenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske opštine gde ćemo započeti javni protest. Mi smo obični građani, sportisti, politikom se ne bavimo, niti nas politika interesuje - stoji u saopštenju.

Zahtev su poslali i potpisali: Danijel Gašić, Nemanja Arsenijević, Milan Milinković, Aleksandar Stojimirović, Vuk Mitošević, Vladimir Ilić, Stefan Nedović, Dušan Martinović, Slavko Marić, Dario Damjanović, Milan Đurić, Miloš Lepović, Aleksandar Živanović, Predrag Đorđević i Slađan Mijatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.