KLUBOVI SU SE OTIMALI OKO MENE: Nenad Lalatović otkriva detalje iz karijere nakon potpisa sa Vojvodinom!
Foto: Starsport©

nastavljaju saradnju

KLUBOVI SU SE OTIMALI OKO MENE: Nenad Lalatović otkriva detalje iz karijere nakon potpisa sa Vojvodinom!

- Gde god sam radio, imao sam sreću da prepoznam talenat u mladima, da ih formiram, ubacim u prvi tim i da im promenim život – istakao je Lalatović u intervuu za Mondo

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine. Na taj način, „stara dama“ i mladi stručnjak nastaviće uspešnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da su time nagovešteni i još bolji rezultati crveno-belih u narednoj sezoni.

Nakon potpisivanja ugovra Lalatović je dao intervju za Mondo, u kom se dotakao svoje karijere.

– Svuda sam potpisivao na godinu dana i svaki ugovor sam odradio do kraja. Za 11 godina koliko radim, nikad nisam dobio otkaz. Radio sam dok mi ne istekne ugovor, a kakve sam rezultate pravio, sa Borcem drugi na tabeli, dva poraza za godinu dana u Radničkom, ne samo da je uvek bilo ponuda, već su se klubovi otimali za mene – rekao je Lalatović u intervjuu za “Mondo” i dodao:

Lalatović i Stanković
Lalatović i Stanković foto: Starsport©

- Odlazio sam tamo gde su me želeli. Volim da radim tamo gde me neko hoće, gde vidim da ima poverenja u mene, gde osetim ljubav kluba prema meni. Tako sam i menjao klubove posle godinu dana, a sada sam produžio sa Vošom na još godinu dana.

Lalatović ističe da je sada Vojvodina na potpuno drugom nivou u odnosu na njegov prvi mandat.

– Pre nego što sam se vratio, Vojvodina nije bila na nivou na kom je sada. Nije to zahvaljujući meni, nego kvalitetnim igračima, fenomenalnoj Upravi kluba na čelu sa gospodom Gajićem, Bajatovićem i Aprom. To su ljudi koji drže klub na čvrstim nogama, meni je lakše da radim kada su plate redovne, a igrači zadovoljni. Klub gde radim, pobeđuje. A to je sad Vojvodina i znam koliko to Vojvodini znači, jer je bila deveta prošle sezone, sad igra četvrtfinale Kupa, treća je i igraće Evropu. Dakle, sve što je traženo, Nenad Lalatović je ostvario, plus nigde nismo imali pomoć sudija ni za jedan jedini aut. Uvek je bilo 50-50 i to me najviše raduje.

Mladi stručnjak je neko je uvek lansirao mlade igrače u fudbalsku orbitu, a novi igrač koji je zaludeo domaće, ali i strani tržište je Mirko Topić.

– Topić je eksplodirao kod mene. Kada sam došao, prebacio sam ga u prvi tim iz Omladinske škole, radio sa njim, dao mu šansu i iskoristio je. Sluša ono što tražim od njega i sa 18 godina već je jedan od najtraženijih igrača. Pred njim je lepa karijera, a meni je drago što sam još jednog bisera izbacio, a Vojvodina ima i Zukića i Neškovića i Kokira. Gde god sam radio, imao sam sreću da prepoznam talenat u mladima, da ih formiram, ubacim u prvi tim i da im promenim život – zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.