TRI GODINE JE PROŠLO OD ČUVENOG TANGA SMRTI: Partizan je te 2017. godine napravio nešto o čemu se i dan danas priča
Foto: Dado Đilas

TRI GODINE JE PROŠLO OD ČUVENOG TANGA SMRTI: Partizan je te 2017. godine napravio nešto o čemu se i dan danas priča

Najviše mečeva odigrao je Miroslav Vulićević, čak 43, a Partizan je u plej-ofu zabeležio svih sedam trijumfa i zasluženo postao prvak Srbije

Objavljeno:

Na današnji dan pre dve godine fudbaleri Partizana su pod komandom Marka Nikolića podigli trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu savladali Večitog rivala rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Nikola Milenković, glavom nakon kornera, a čitav finiš sezone bio je izuzetno zanimljiv, jer su izabranici Nikolića pred sam kraj iste, stigli i prestigli prednost Crvene zvezde i tako osvojili poslednju titulu šampiona.

Podsetimo, te sezone su Leonardo i Uroš Đurđević sa 28, odnosno 26 pogodaka predvodili napad crno-belih i bili ključni fudbaleri za ovaj veliki uspeh.

Najviše mečeva odigrao je Miroslav Vulićević, čak 43, a Partizan je u plej-ofu zabeležio svih sedam trijumfa i zasluženo postao prvak Srbije.

foto: FK Partizan

Interesantno, iz te sezone samo je Bojan Ostojić i dalje član ekipe, a Milenković i Vlahović su tog leta pojačali Fiorentinu i sada, tri godine kasnije su jedni od najskupljih srpskih igrača.

Podsetimo se video snimaka sa finala Kupa i proslave titule:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.