ZVEZDINIH 1.800.000 EVRA: Da li će kod Stankovića imati mesta za ovog igrača?
Foto: Starsport©

DOK SE NA MARAKANI ČEKA TITULA

ZVEZDINIH 1.800.000 EVRA: Da li će kod Stankovića imati mesta za ovog igrača?

- To će biti moja prva titula u crveno-belom dresu i moram priznati da sam mnogo srećan zbog toga – naglasio je Garsija.

Objavljeno:

Brzonogi vezista Mateo Garsija sa osmehom na licu svakoga dana trenira na pomoćnom terenu podno Marakane i zajedno sa saigračima željno isčekuje nastavak borbe za duplu krunu.

Veruje Garsija da će već u meču protiv Rada osvojiti prvi trofej u crveno-belom dresu.

- Radimo fenomenalno otkako smo se vratili posle pandemije korona virusa. Uželeo sam se terena, nikada u karijeri nisam imao ovoliku pauzu. Već posle prvog dana karantina mi je nedostajala lopta, teren i saigrači. Treniramo naporno i verujem da ćemo već u petak, u utakmici protiv Rada, i matematički osvojiti titulu. To će biti moja prva titula u crveno-belom dresu i moram priznati da sam mnogo srećan zbog toga – naglasio je Garsija.

foto: Emilija Jovanović

Brzonogi vezista, koji je brojnim driblinzima “lomio” protivničke odbrane, ne krije da će mu nedostajati navijači.

- Otkako sam došao, oduševljen sam zvezdašima. Prvi meč sam odigrao protiv Jang bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona i već tada sam bio zapanjen koliko dobru atmosferu oni naprave. Takođe, bili su tu i kada nije išlo, pratili su nas kroz neke teške trenutke i svojom pesmom nam daju vetar u leđa. Biće teško bez njih, ali sa druge strane to će biti motiv više, zato što su zaslužili da budu ponosni na svoj klub i igrače.

Garsija je istakao da su prethodne dve utakmice, protiv Zvezdinih omladinaca i Grafičara, pokazale da klub sa Marakane ima sigurnu budućnost.

- Nisam iznenađen kvalitetom igrača. Često sam na terenima Omladinske škole i volim da gledam tu decu. Pokazali su u ovim kontrolnim utakmicama da su, i pored pauze, spremni za bilo koji izazov. Nije slučajnost ni to što svake godine iskoči neki talentovani fudbaler koji evidentno pravi razliku na terenu. Klub brine o svojoj deci i verujem da će uskoro još neki talentovani fudbaler biti priključen prvom timu. Za sada svi klinci koji dolaze iz omladinskog pogona pokazuju da ponašanjem, zalaganjem, ali i kvalitetom zaslužuju da budu tu.

Takođe, Zvezdin Argentinac veruje u svoj tim, koji će dati maksimum da osvoji duplu krunu.

- Upoznat sam sa istorijom kluba i znam kolika je stvar prestiža osvojiti duplu krunu. Iskreno, verujem da mi to možemo. Profesinolanci smo, znamo šta se od nas traži i želimo da uspešno završimo sezonu. Rival u kupu nije lak, iako možda situacija na tabeli govori drugačije. Međutim, mi smo Crvena zvezda i u svakim meč ulazimo maksimalno fokusirani, jer je u svakoj utakmici imperative pobeda – podvukao je Garsija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.