UKRAJINAC KOJI JE UNAKAZIO SRBIJU POPIO ŠAMARČINU: Uznemirujući snimak kruži internetom!
Foto: Youtube / Printscreen

strašno

UKRAJINAC KOJI JE UNAKAZIO SRBIJU POPIO ŠAMARČINU: Uznemirujući snimak kruži internetom!

UEFA ga je u februaru suspendovala jer je pao na doping testu posle utakmice protiv Malmea, pa će na teren moći da se vrati tek 19. decembra ove godine.

Objavljeno:

Artem Besedin (24), popularni fudbaler kijevskog Dinama, koji je dosada upisao 13 nastupa za seniorsku ukrajinsku reprezentaciju i pritom postigao dva gola, definitivno je u prošlosti birao jako loše društvo.

Naime, tamošnje portale preplavio je snimak nastao pre četiri godine na kojom možemo da ga vidimo s alkoholom u ruci i društvu vrlo nezgodnih momaka.

Od jednog od njih je, posle verbalne prepirke, dobio tako jaku šamarčinu da se srušio sa stolice, a ukrajinski mediji prenose i da se Besedin u to vreme nalazio na pragu izbacivanja iz Dinama upravo zbog toga što se saznalo u kakvom se kreće društvu i koliko pije.

U njegovu zaštitu, kako prenosi Večernji.hr, stao je tadašnji trener kluba Sergej Rebrov, spasio mu karijeru i pogurao ga do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje, iako se činilo da je na pravom putu da se dovede u red i zablista u punom sjaju na terenima.

Naime, UEFA ga je u februaru suspendovala jer je pao na doping testu posle utakmice protiv Malmea, pa će na teren moći da se vrati tek 19. decembra ove godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.