TEDIĆ HOĆE U ZVEZDU? Visoki napadač Čukaričkog nema ništa protiv da se preseli na Marakanu!
Foto: Starsport©

imponuje mu

TEDIĆ HOĆE U ZVEZDU? Visoki napadač Čukaričkog nema ništa protiv da se preseli na Marakanu!

Slobodan Tedić je gostovao na TV Arena Sport i tom prilikom je prokomentarisao informacije o potencijalnom transferu u Zvezdu

Objavljeno:

Pre nekoliko dana počele su spekulacije u medijima da bi Crvena zvezda mogla da na pozajmicu angažuje talentovanog Slobodana Tedića iz Čukaričkog, čiji je ugovor već otkupio Mančester siti za tri miliona evra.

Ipak, dvadesetogodišnji napadač je ostao do kraja sezone kao pozajmljen igrač u Čukaričkom, a navodno Zvezda želi da po sličnom principu Tedića dovede u svoje redove.

Slobodan Tedić je gostovao na TV Arena Sport i tom prilikom je prokomentarisao informacije o potencijalnom transferu u Zvezdu.

- Čuo sam prošle nedelje, imali smo neki trening i pojavila se informacija u medijima da je moguć potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu. Naravno da mi imponuje što tako veliki klub želi da me dovede na pozajmicu, ali na meni je da odigram još ove četiri utakmice plus Kup za Čukarički najbolje što mogu, da spremim glavu za to, pa da vidimo šta ćemo posle toga - izjavio je Tedić

foto: Starsport©

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.