ZVEZDINA LEGENDA PODELILA JAVNOST: Mesi je veći i od Džordana!
Leo Mesi, Foto: AP

večna dilema

ZVEZDINA LEGENDA PODELILA JAVNOST: Mesi je veći i od Džordana!

Ko je po vama najveći na svetu?

Objavljeno:

Mesi igra drugačiji fudbal od drugih i ispred je Maradone, brazilskog Ronalda, pa čak i Džordana. Mesi je za mene sigurno najbolji. On je najbolji fudbaler svih vremena - rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za Stats Perform News.

Prosinečki kaže da je košarku i fudbal nemoguće uspoređivati, ali da mora izabrati najboljeg iz oba sporta, bio bi to omaleni Argentinac.

- Fudbal i košarka su različiti. Ali Messi je sigurno najbolji. Leo je igrač koji radi razliku u Barceloni već godinama. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Zabio je jako puno golova i jako je puno puta asistirao - kaže Žuti koji je u Barsi delio svlačionicu s pravim, brazilskim Ronaldom.

- Mesi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki ljudi tu spominju i Cristiana Ronalda, ali brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barsi. Imao je neke sjajne sezone i u Interu. Znao je pobediti protivnike potpuno sam. Nevjerojatno. On i Messi su igrači koji rade razliku. Isto je radio i u Realu. Gde nije igrao?' - kaže Prosinečki i zaključuje:

- Ronaldo je sigurno jedan od najboljih igrača u istoriji, ali ako ja moram izabrati jednoga, za mene je to Leo Mesi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.