VIDIĆ MI JE LOMIO ZGLOBOVE, ČESTO SMO SE TUKLI NA TRENINZIMA: Portugalac otkrio do sada nepoznate detalje!
Nani pored Kristijana Ronalda diže pehar Evropskog prvenstva, Foto: AP

VIDARA NIJE POPUŠTAO

VIDIĆ MI JE LOMIO ZGLOBOVE, ČESTO SMO SE TUKLI NA TRENINZIMA: Portugalac otkrio do sada nepoznate detalje!

Nikada otkrivene tajne iz svlačionice Mančester junajteda

Objavljeno:

Slavna su vremena to bila u Mančesteru, kada su za Junajted igrali velikani poput Nemanje Vidića, Rija Ferdinanda, Pola Skolsa, Rajana Gigsa, Kristijana Ronalda, ali i njegovog sunarodnika Nanija.

Ovaj poslednjepomenuti Portugalac je u engleskom "gradu tekstila" proveo osam godina, od 2007. do 2015, a za to vreme osvojio je četiri Premijer lige, Ligu šampiona, pet engleskih Superkupova i dva Liga kupa te zemlje. Takođe, okitio se i titulom svetskog klupskog prvaka.

A sada, pojavila se jedna više nego interesantna njegova izjava, u kojoj priča o neverovatnom takmičarskom naboju na treninzima tokom kojih ga je čuvao Vidić

- Sa njim sam često zajedno trenirao i u situacijama jedan na jedan je znao da mi lomi zglobove. Govorim o prijateljskim treninzima. Bio je grub i pun naboja, ali vremenom sam očvrsnuo i navikao se na bol. Često smo se tukli na treninzima. Dvojica igrača bi se pokoškala zbog grubih startova i onda bi nastao pravi haos. Posle toga bi bili poslati na hlađanje glave i sve bi se vratilo u normalu. Već po završetku treninga bi se sve vratilo u normalu.

Da li biste smeli da se nađete u klinču sa Vidićem ili možda Ferdinandom? Sumnjamo...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.