TEŠKA ISPOVEST PRETUČENOG TRENERA PETROVIĆA: Uperio mi je pištolj u stomak, pa me tukao njime po bubrezima i glavi!
Slavko Petrović, Foto: Printscreen/Youtube

užas

TEŠKA ISPOVEST PRETUČENOG TRENERA PETROVIĆA: Uperio mi je pištolj u stomak, pa me tukao njime po bubrezima i glavi!

- Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina

Objavljeno: 14:42h

Trener Radnik Slavko Petrović pretučen je na Gradskom stadionu u Bijeljini, a pored udaraca, dobio je i pretnju pištoljem.

Policija je napadača brzo uhvatila i podnela prijavu za napad i nanošenje teških fizičkih povreda, a sada je i sam trener pričao o detaljima i to za Sportsport.ba.

- Sve se odigralo kao u filmovima, nije čoveku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam ga smiriti, ali nisam uspeo. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, no ovaj je uspeo da pobegne. Policija ga je uhvatila, no koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je verovatno odmah bacio. Odrađen mu je alko test, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka - rekao je Petrović.

Petrović se nešto ranije za isti portal javio i iz bolnice.

- Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina. Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut. Uperio mi je pištolj u stomak i govorio ko sam ja da nekog teram sa stadiona. A, zapravo, kada sam stigao na stadion zatekao sam rekreativce i lepo sam ih upozorio, rekao sam im da je stadion dezinfikovan i da po odluci Kriznog štaba niko ne sme da ga koristi. Neverovatno, stvarno ne mogu da verujem - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportsport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.