ZVEZDINO POJAČANJE: Jedva čekam da pokažem koliko mogu!
Foto: Starsport©

optimista

ZVEZDINO POJAČANJE: Jedva čekam da pokažem koliko mogu!

Navijači crveno-belih očekuju od veziste da u preostale četiri utakmice prvenstva i u Kupu pokaže zbog čega je doveden na Marakanu

Objavljeno:

Stigao je Seku Sanogo zimus u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali povreda posle nekoliko dana priprema mu nije dozvolila da zaigra u prolećnim kolima do prekida prvenstva.

Navijači crveno-belih očekuju od veziste da u preostale četiri utakmice prvenstva i u Kupu pokaže zbog čega je doveden na Marakanu.

– Naš rad se konačno nastavlja. Početak je svima težak, s obzirom na pauzu koju smo imali, ali polako ulazimo u formu i radujemo se svakoj sledećoj prepreci koju ćemo prevazići u budućnosti. Moram da kažem da se jako lepo osećam u Crvenoj zvezdi, imam izuzetno lepo mišljenje o čitavom klubu, a verujem da sam došao u dobar kolektiv. Zvezda je veliki klub sa bogatom istorijom. Cela fudbalska Evropa zna za ovaj klub i velika mi je čast što mogu da doprinesem ekipi. Zvezda ima mnogo dobrih igrača i mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema u budućnosti. Takođe, navijači ne treba da brinu, rezultati će svakako doći. Zvezda će sigurno i u budućnosti zadržati mesto koje joj pripada, rekao je Sanogo za klupski sajt.

foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Vezista koji je karijeru gradio u Tunu, Lozani, Jang Bojsu i Itihadu, ne krije da se odlično oseća i da jedva čeka da izaže na teren kako bi pokazao fudbalsko znanje.

– Iza mene je težak period, ali pun sam samopouzdanja i svakog dana izlazim na teren sve spremniji i zadovoljniji svojom formom. Radio sam u etapama i maksimalno sam se trudio da prevaziđem sve prepreke koje je povreda sa sobom donela. Za mene je ovo novo iskustvo i zato se svakog dana trudim da radim što bolje, kako bi se vratio i pokazao šta i koliko mogu.

Svestan je Sanogo da se od čitave ekipe očekuje da nastavi sa pobedama.

– Potpuno je logično da su ambicije na najvišem mogućem nivou kada igrate u ovako velikom klubu. Ništa ne može da poremeti šampionski put. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo zacrtane ciljeve. Nadamo se da će sve proteći bez problema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.