FUDBALER PEDOFIL HOĆE NA SLOBODU ZBOG KORONE: Bivši dečko Larise Rikelme silovao bratanicu (11), a sad bi napolje!
Džonatan Fabro je zver koja je dve godine silovala ćerku svog brata, Foto: EPA/Mario Ruiz

Zver hoće na slobodu

FUDBALER PEDOFIL HOĆE NA SLOBODU ZBOG KORONE: Bivši dečko Larise Rikelme silovao bratanicu (11), a sad bi napolje!

Paragvajac je pre obljube maloletnice pregazio ženu i petogodišnje dete

Objavljeno:

Jezivi zločinac i bivši fudbaler Džonatan Fabro pokušava da iskoristi situaciju oko pandemije koronavirusa da bi sebi obezbedio skraćenje zatvorske kazne i izlazak na slobodu.

Reč je osuđenom pedofilu i prestupniku koji je svojevremeno bio član Boke juniors, River Plejta i brazilskog Gvaranija.

Larisa Rikelme je bila u vezi sa ovim zločincem
Larisa Rikelme je bila u vezi sa ovim zločincemfoto: AP

Fabro je osuđen na zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja maloletnica, pošto je otkriveno da je između ostalog i dve godine silovao svoju 11-godišnju bratanicu, ćerkicu njegovog rođenog brata Darija.

On je 2019. godine osuđen na 14 godina zatvora, ali sada pokušava da izađe na slobodu koristeći situaciju sa koronavirusom, međutim, oba puta je odbijen.

Najpre je početkom aprila tražio da bude pušten na slobodu jer se plaši da bi mogao da bude zaražen, ali je sud njegovu žalbu glatko odbio jer mu je rečeno da ne spada u grupu ugroženih zatvorenika, ali on nije odustajao i podneo je novi zahtev.

Nekadašnji reprezentativac Paragvaja odbijen je i u ponedeljak, pošto nije prošla žalba u kojoj je stajalo da je "zagađen vazduh" u zatvoru i da zato Fabro može da se zarazi, tako da će ostati na izdržavanju kazne zbog pedofilije.

Fabro je tražio da izađe iz zatvora zbog toga što je profesionalni sportista i što uslovi u "Markos Pazu" ne odgovaraju njegovim karakteristikama, pa mu se tako uskraćuje prilika da radi i vrati se na posao fudbalera jednog dana kada istekne kazna, što je, naravno, odbačeno kao potpuna besmislica.

Paragvajca javnost poznaje i iz veze sa najpoznatijom fudbalskom navijačicom na svetu Larisom Rikelme tokom 2011. godine.

Inače, Fabro je pre osude za pedofiliju već bio omražena ličnost i imao probleme sa zakonom i svojim "zverskim" ponašanjem pošto je kolima bio pregazio nepoznatu ženu (23) i njenog petogodišnjeg sina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.