BIĆE TV PRENOSA ZVEZDINOG PRVOG MEČA POSLE PANDEMIJE: U subotu Deki Stanković testira igrače!
Foto: FK Crvena zvezda

đorđević veruje da hoće

BIĆE TV PRENOSA ZVEZDINOG PRVOG MEČA POSLE PANDEMIJE: U subotu Deki Stanković testira igrače!

Omladinci imaju priliku da se pokažu

Objavljeno: 15:19h

Televizija Arena sport dobila je zvaničnu potvrdu iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda da će prvi kontrolni meč izabranici Dejana Stankovića odigrati u subotu 16. maja u 10:30 na pomoćnom terenu Marakane ispod severne tribine.

Protivnik će biti omladinska selekcija crveno-belih koju predvodi Slavoljub Đorđević. Trenutno sa prvim timom kluba iz Ljutice Bogdana treniraju omladinci: Golman Andrija Katić, levi bek Uroš Blagojević i napadač Ilija Babić. U planu je da se kroz ovaj kontrolni meč provere još neki mladi igrači eventualno prekomanduju među seniore.

Za televiziju Arena sport, Trener omladinaca Slavoljub Đorđević, rekao je da se veoma raduje ovom susretu. - Posle dva meseca pauze nastavili smo sa treninzima. Izuzetno sam ponosan na moje momke kako su izdržali vreme pauze. Tokom vanrednog stanja dovijali smo se na sve moguće načine kako bi ekipa ostala u dobrom psiho-fozičkom stanju. Rezultati igrača koje smo dobili nakon testiranja, primoravaju me da čestitam mojim momcima na disciplini i profesionalnom odnosu prema obavezama.Najbolja nagrada za sve njih je meč protiv svojih starijih kolega, na kojem mogu da se pokažu u najboljem svetlu. Odlične igre, nastupi u Ligi šampiona, daju nam nadu da će Deki Stanković u subotu videti dosta potencijala u našoj deci i da će u najskorijoj budućnosti nekolicina njih zaigrati za prvi tim – uveren je bivši kapiten crveno-belih.

Omladinci Crvene zvezde osvojili su titulu u svojoj kategoriji i skrenuli pažnju javnosti odličnim nastupima u Ligi šampiona u konkurenciji Totenhema, Bajerna i Olimpijakosa. - Mi smo fantastičan kolektiv, imamo jasno definisana pravila ponašanja kako na terenu, tako i van njega. Pohvale na račun njihovog ponašanja van terena podjednako mi prijaju kao i one vezane za igru i kvalitet. U Tiraspolju nakon naše pobede nad Šerifom, prišao mi je delegate UEFA i čestitao. Pri tom nije mislio samo na prolaz u narednu rundu. Rekao mi je da je zadivljen ponašanjem mojih igrača, koji su nakon utakmice samoinicijativno počistili svlačionicu. To su stvari na kojima insistiramo. Možda neće svi biti vrhunski fudbaleri, ali će uveren sam svi biti vrhunski ljudi. I to je veliki uspeh, jer mi predstavljamo najveći klub na Balkanu, svoj grad i svoju zemlju – ponosan je Slavoljub Đorđević. Kada je utakmica u subotu u pitanju, Đorđević nema dilemu. - Mnogo smo se uželeli fudbala. Siguran sam da postoji mogućnost da se utakmica igra pred publikom, da bi bilo nekoliko hiljada navijača. Stručni štab kao i rukovodstvo kluba redovno prate igre mlađih kategorija, samim tim dobro poznaju moju ekipu. Deca su svesna da će mnoge oči biti uprte u njih. Verujem da ih to neće sputati da se predstave u najboljem svetlu – zaključuje Slavoljub Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.